To je to što me zanima!

Radoslav zadovoljan s Ines jer bi sve promijenila zbog njega: 'I zapalila bi odjeću i donje rublje'

Radoslav je Ines pitao je li spremna promijeniti svoj način života. Mislio je prvenstveno na njezin stil odijevanja. Nije joj dugo trebalo da odgovori potvrdno
Vidi originalni članak

Ja sam prilagodljive prirode, istaknula je Ines Petrić u prošloj epizodi RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu'. Pričala je sa svojim farmerom Radoslavom Biskupovićem (50) o odricanju radi ljubavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Radoslav je Ines pitao je li spremna promijeniti svoj način života. Mislio je prvenstveno na njezin stil odijevanja. 

I nije joj dugo trebalo da mu odgovori:

- Naravno, uvijek.

NOVI SPOJEVI U 'LJUBAV JE NA SELU' Miji je Brankica sve bolja, Rade želi krenuti ispočetka s Rivom, a Branko obećava ljubav Ruži...

Potom je zaključio kako bi Zagrepčanka zbog njega zapalila svu odjeću i donje rublje.

Rekorderka emisije ne odustaje od ljubavi

Ines ne gubi vjeru u ljubav. U novoj, 16. sezoni showa prijavila se kod Radoslava. Jer je, kako je istaknula, ambiciozni Dalmatinac koji nudi lagodan život.

- Ja sam jedna moderna djevojka koja je stvorena za jedan lijep, luksuzan život. Možda mu se svidi moja haljina pa mi da šansu - rekla je Zagrepčanka.

Šest puta tražila ljubav

Ines su gledatelji prvi put upoznali još 2015. godine. Tada je pokušala zavesti 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Zatim je okušala sreću na farmi Andre Bogunovića, a bila je i kod Domagoja Škobića.

U internacionalnoj sezoni njezin je odabranik bio Australac Jack Vukoja, a u 12. sezoni na svojoj ju je farmi u Konjicu ugostio i Hakija Špago.

Posljednji put gledatelji su je mogli vidjeti u 14. sezoni, kada je bila na farmi Krunoslava Pavlakovića. S njim je čak išla i na romantično putovanje, no svoj odnos ipak nisu uspjeli podići na višu razinu

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sohosonja 23.09.2023.

    Ona ne odustaje od vjere u ljubav???ha ha ha.,Ta ne odustaje od vjere u lovu i lagodan zivot.,.A ne odustaje ni od kreveljenja na telki,več sedam godina.

  • murga drot 22.09.2023.

    moj caca od 66 izgleda bolje od njega

  • 22.09.2023.

    Koja ne bi za takvog frajera

Komentiraj...
Vidi sve komentare