To je to što me zanima!

Radojka Šverko otkazala nastup u kolovozu zbog bolova, a sad nam otkriva: 'Čeka me posao...'

Riječka pjevačica ljetos je bila primorana prvi put u životu otkazati koncert zbog lošeg zdravlja... 'Inače, ja sam vrlo hrabra i jaka', kaže nam
Vidi originalni članak

Glazbena diva Radojka Šverko (75) zbog lošeg zdravlja u kolovozu je otkazala koncert na Kastafskom kulturnom letu.

- Žao mi je, jednostavno nemam snage. Nisam dobro. Boli me želudac od stresa - rekla nam je tad slabašnim glasom Šverko.

Zbog zabrinutih obožavatelja nazvali smo pjevačicu da je upitamo kako je danas. Kad se javila, na prvu smo pomislili kako smo pogriješili broj jer Šverko tihoga glasa iz kolovoza ne može se ni usporediti sa snažnim glasom koji smo čuli preko telefona.

U travnju je proslavila 75. rođendan Radojka Šverko zbog bolesti otkazala koncert na Crekvini

- Zdrava sam - rekla nam je veselo i energično te dodala da je u vožnji.

U žurbi je, mora stići obaviti sve obaveze prije probe s orkestrom.

- Čekaju me predstave i koncerti. Inače, ja sam vrlo hrabra i jaka. Ponekad je dobro imati kilogram više jer se to odražava na snagu - našalila se diva.

Kaže da će odraditi otkazani ljetni koncert u Kastvu.

- Jednom sam morala otkazati koncert u životu. No ne brinite, itekako sam ja na nogama. Godine su za mene samo broj - poručila je obožavateljima.

Pokorila je sve svjetske festivale

Radojkin se glazbeni i životni put kretao od Pazina, preko Rijeke, Splita, Opatije i Zagreba, do Los Angelesa, Tokija, Madrida, Seula, Atene, Portorika, Palma de Mallorce i Rio de Janeira. Zvijezda jedinstvena glasa pokorila je festivale diljem svijeta, govori pet jezika, a pjevala je na barem deset.

- Činjenica je da sam na sve festivale u tom dijelu svijeta, mahom na španjolskom govornom području, isprva dolazila bez posebnih pompi i najavljivanja, ljudi nisu imali pojma o tome kako izgledam, znali su samo moj glas. I uvijek su moji nastupi na sceni urodili posebnim divljenjem ne samo glasu i pjesmi nego i tipu žene kakva sam - rekla nam je svojedobno.

Unatoč svim uspjesima i desecima ponuda da ostane u inozemstvu i potpiše ugovore s velikim diskografskim kućama, Radojka Šverko to nije učinila.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • branimir220250 11.11.2023.

    da nije trudna😂

  • Špresa 11.11.2023.

    Vrhunska pjevačica, ima predivnu boju glasa

  • franci2 11.11.2023.

    SRETNO GĐA ŠVERKO I DOBRO ZDRAVLJE VAM ŽELIM JOŠ PUNO GOD.

Komentiraj...
Vidi sve komentare