To je to što me zanima!

Pulski bend Bon Voyage će prvi put stati na pozornicu Splitskog festivala: Jedva čekamo pjevati!

Pulska grupa 'Bon Voyage' u nedjelju će nastupiti osmi po redu na Splitskom festivalu, koji će se emitirati uživo na Hrvatskoj radioteleviziji
Vidi originalni članak

Nakon objavljenog singla neobičnog naziva 'Papak', s kojom su nastupili na ovogodišnjem CMC-u, pulska grupa Bon Voyage novom pjesmom 'Sve je sada stalo' predstavit će se na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Riječ je o petom singlu grupe pod izdavačkom kućom 'Dancing bear', snimljenom u kastavskom studiju G.I.S, pod voditeljskom palicom Mateja Zeca (LET 3).

PLESNO-PJEVNI ZALOGAJ Pulski bend 'Bon Voyage' pjeva o muško-ženskim odnosima u svom novom singlu 'Papak'...

- Bosanka s istarskom adresom ide na Splitski festival. I jedva čekam. Očekujem puno dobre glazbe, a sigurna sam da ni zabave neće nedostajati. Jedva čekamo po prvi puta stati na predivnu pozornicu jednog od najdugovječnijih glazbenih festivala - kazala je pjevačica Dijana Marić Odobašić.

POSLUŠAJTE PJESMU:

PRIPREMAJU SE ZA NASTUP Bon Voyage uoči CMC festivala: Publika je dobro prihvatila našu pjesmu, drago nam je radi toga

Glazbu i teskt potpisuje pjevačica, a ideje za aranžman Edi Cukerić.

- Uz članove benda, Larisu, Denisa, Florijana i Vedrana i Marina lakše je stvarati. To nisu više samo članovi, to je baš obitelj.  Pjesma je veselog karaktera,što nam u posljednje vrijeme očito leži iako zapravo govori o kraju jedne ljubavi. Ali veseli refren pjeva da je ljubav oko nas, sa svih strana. Treba ju  samo prepoznati i čvrsto uhvatiti - rekla je Dijana. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare