To je to što me zanima!

Psihomodo Pop predstavlja pjesmaricu svojih hitova...

Gobac, Brada, Šparka, Kuzma, Tigi i Tin pripremili su i odabrali najveće hitove i svoje najomiljenije pjesme, obuhvativši sve albume
Vidi originalni članak

Legendarni rockeri predstavljaju iznenađenje za svoje fanove - pjesmaricu "Psihomodo Pop - Najveći hitovi" koja sadrži tekstove i akorde za 44 pjesme koje su obilježile njihovu impresivnu, 40 godina dugu karijeru. Izdanje stiže netom prije njihovog velikog koncerta, 12. listopada u Areni Zagreb.

Fanovi će u pjesmarici pronaći kultne pjesme koje su obilježile desetljeća njihovog stvaralaštva i postale neizostavni dio svakog tuluma ili druženja uz gitaru. Gobac, Brada, Šparka, Kuzma, Tigi i Tin pripremili su i odabrali najveće hitove i svoje najomiljenije pjesme, obuhvativši sve albume.

"Kad sam imao 16", "Frida", "Leteći odred", "Sexy Magazin", "Iste stvari", "Natrag u garažu", "Mila", "Donna",... samo su neki od favorita odabranih za ovu pjesmaricu, a dodatni bonus su četiri pjesme s aktualnog albuma “Vjerujem u čuda”, objavljenog ove godine. Pjesme su složene kronološki po vremenu objavljivanja i povezane s albumom na kojem ih se može pronaći, a uz tekst svake pjesme navedeni su i akordi (s prikazom načina sviranja).

NASTUPAJU ZA MJESEC DANA Davor Gobac i Psihomodo pop u Areni će napraviti rock spektakl: 'Dođite vidjeti kako se to radi...'

Pjesmarica nije samo vodič kroz hitove, nego i kroz povijest benda. Na preko 90 stranica fanovi će pronaći i ekskluzivne fotografije koje prikazuju Psihomodo Pop u raznim fazama karijere, a povodom objave ovog izdanja Davor Gobac poručuje: "Ovo je prva knjiga, nadamo se da će ih u životu biti još - uživajte u skidanju, sviranju i pjevanju naših hitova!" 

TURNEJA 'VJERUJEM U ČUDA' FOTO Psihomodo Pop nastupio na 'Veselom spustu' u Srbiji...

Pjesmarica "Psihomodo Pop - Najveći hitovi" objavljena je u izdanju Rockmarka i dostupna u prodaji putem webshopa i na zagrebačkoj lokaciji knjižare (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4).

Publika će Psihomodo Pop uskoro moći doživjeti i na njihovom velikom samostalnom koncertu, 12. listopada u zagrebačkoj Areni, gdje će bend ponovno pokazati svoju jedinstvenu energiju i scensku karizmu te nas još jednom podsjetiti - Sve će biti u redu.

POGLEDAJTE VIDEO: ELLA DVORNIK O SVOJOJ NOVOJ PJESMI

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Car.Mrgud 03.10.2024.

    ...i u 40 godina jedna i pol poštena pjesma...stvarno impresivna karijera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare