To je to što me zanima!

Provod za pamćenje! Severina s ekipom bila na Coldplayu u Beču

'Valja nekad otići s prijateljima na koncert koji nije moj...', poručila je pjevačica
Vidi originalni članak

Mnogi Hrvati uživali su u srijedu navečer na prvom od četiri zakazana koncerta grupe Coldplay u Beču. Među njima bila je i pjevačica Severina (52). Hitove britanskog benda slušala je u društvu nećakinje Mije Popović, kume Andree Čermak i drugih prijatelja, a dašak atmosfere s koncerta prenijela je na svojim društvenim mrežama.

POGLEDAJTE ATMOSFERU FOTO 'Rokerica' Seve zapjevala je pred tisućama obožavatelja u Virovitici: 'Najbolji koncert!'

- Valja nekad otići s prijateljima na koncert koji nije moj... Kolege, WOW, bilo je nezaboravno - poručila je dobro raspoložena pjevačica.

A post shared by Severina (@severina)

Na istom stadionu Ernst Happel trebala je ranije ovog mjeseca nastupiti i američka kantautorica Taylor Swift, no sva tri koncerta su otkazana zbog opasnosti od terorističkog napada.

- Otkazivanje naših koncerata u Beču bilo je užasno. Razlog otkazivanja ispunio me novim osjećajem straha i ogromnom količinom krivnje jer je toliko ljudi planiralo doći na te koncerte - napisala je Taylor u srijedu na društvenim mrežama.

- Ali također sam bila jako zahvalna vlastima, jer smo zahvaljujući njima oplakivali koncerte, a ne ljudske živote - dodala je između ostalog.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • XM12 23.08.2024.

    Ona je davno prolupala, samo kako stari, bolje se vidi.

  • bežični kabel 23.08.2024.

    Saplela se preko praga menopauze

  • Patric_1 23.08.2024.

    Ne mora svaki puta ići niti na svoje koncerte. Ne treba biti sebičan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare