To je to što me zanima!

Protiv P. Diddyja podigli su pet novih tužbi, žrtva tvrdi da je imala 13 kad ju je silovao...

Među tužiteljima su dva muškarca i tri žene, od kojih jedna tvrdi da je imala 13 godina kad ju je Combs silovao. Uz to reper se tereti i za drogiranje jednog muškarca i tri žene, prenosi NBC News
Vidi originalni članak

Odvjetnik Tony Buzbee u nedjelju je podnio nove tužbe protiv repera Seana Diddyja Combsa (54). U njima tužitelji, koji su ostali anonimni, tvrde da ih je P. Diddy seksualno zlostavljao i silovao u različitim incidentima između 2000. i 2022. godine.

Lauren Pisciotta Bivša asistentica tuži Kanyea Westa za drogiranje i silovanje, a tamo je bio i uhićeni P.Diddy

Među tužiteljima su dva muškarca i tri žene, od kojih jedna tvrdi da je imala 13 godina kad ju je Combs silovao. Uz to reper se tereti i za drogiranje jednog muškarca i tri žene, prenosi NBC News.

Odvjetnik Buzbee izjavio je da planira podnijeti sedam tužbi. Naveo je da će svaka tužba govoriti sama za sebe te da će raditi na tome da pravda bude zadovoljena. Najavio je da će nove tužbe podnositi redovito, dok nastavljaju prikupljati dokaze protiv Combsa i drugih.

Show Iako ga "pljuju", P.Diddy glazbom želi uveseljavati

Unatoč negiranju svih optužbi, Combsov odvjetnički tim ostaje uvjeren u njegovu nevinost i integritet sudskog procesa. Naglašavaju da Combs nikada nije nikoga seksualno zlostavljao.

Reperovo suđenje zakazano je za 5. svibnja 2025. godine, a trenutačno je u pritvoru jer mu je tri puta odbijena jamčevina. Federalni tužitelji istražuju više od 90 uređaja zaplijenjenih s njegovih imanja.

Show P.Diddy pozirao sa svojim golim blizankama na krznu

Diddy je uhićen 17. rujna u New Yorku. Suočava se s optužbama da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Krvpijem Krvzderem 21.10.2024.

    Sve je to zbog adrenochroma.

  • MijinBarba 21.10.2024.

    A on je samo JEDAN OD m..nst..r..m..a koji ovo rade, ima ih tisuće u glazbenoj branši i Hollywoodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare