To je to što me zanima!

Prolazi kroz najteže razdoblje: Ornela Vištica zabrinula fanove

Glumica je u objavi na društvenoj mreži zamolila da je nitko ništa ne pita vezano za njezin privatan život. Njezini prijatelji i kolege zabrinuli su se te ju u komentarima zamolili da im se javi
Vidi originalni članak

Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih, povjerila se glumica na društvenoj mreži.

Ornela Vištica (28) napisala je kako prolazi kroz najteže razdoblje dosad i zamolila da je nitko ništa ne pita vezano za njezin privatan život.

Njezini prijatelji i kolege zabrinuli su se te ju u komentarima zamolili da im se javi.

Glumica koja se proslavila u seriji 'Larin izbor' prošlog je mjeseca osvojila Matu Jankovića (39), a par je viđen kako zajedno šeće zagrebačkim Tuškancem.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • AnaGrbić 31.12.2017.

    Nadam se da nije nista strasno,moguce je da su je neko nesto nacuja,pa su zvali,zapitkivali,pilali... onda se zena oglasila,jeli vi vidite dobro sto je napisala,znate valjda čitati,ili pisete napamet,sto vama odgovara,citiram "da,prolazim kroz tesko razdoblje..." Ko sto sam rekla,nadam se da ni nista strasno,zelim ti brz oporavak,sto god da je,osim zdravlja naravno,kazes da se nadas,da je ispravno,u tom trenu,je nama svima ispravno..,svima su različite okolnosti i nemas se kome pravdavati,,zelim ti sve najbolje

  • majstorlale 20.12.2017.

    Fanovi hahaha....

  • Fenix7 20.12.2017.

    Do sad mi je bila zgodna i simpa, ali sad se zbilja zdurila... Pazi ono: nemojte me pitati... hahaha, gl....., pa tko te pita????

Komentiraj...
Vidi sve komentare