To je to što me zanima!

Princeza Kate opet se pojavila u javnosti! S obitelji išla u crkvu

Početkom godine objavljeno je da je princezi Kate dijagnosticiran rak, a zatim se na pola godine povukla iz javnosti. Od lipnja se češće pojavljuje, a ovo je prvi put od tad da je s obitelji viđena da ide u crkvu
Vidi originalni članak

Na putu do škotske crkve fotoreporteri su u nedjelju snimili princezu Kate Middleton, kao i njenog supruga princa Williama, sina Georgea, te kralja Charlesa i kraljicu Camillu. Ovo je prvi put da se princeza pojavila u crkvu Crathie Kirk otkako je objavljeno da joj je dijagnosticiran rak ranije ove godine. 

Iako se mjesecima nije pojavljivala u javnosti, od lipnja je to napravila već par puta, na paradi 'Trooping the Colour' u lipnju te kasnije na Wimbledonu gdje je uručila pehar tenisaču Carlosu Alcarazu

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NOVI IMIDŽ? 'Samo ti daj, Williame!' Žene je oduševila promjena na princu

Princeza je u nedjelju nosila šešir koji je nosila prošle godine za nedjeljnu crkvenu službu, kada je odjenula bež kaput od tartana Marlborough iz Holland Coopera s tamnosmeđim fedorama od filca s perjem.

Poznato je da princeza kate 'diktira' modu pa ono u čemu se pojavi ubrzo postaje hit među damama diljem Europe. Daily Mail navodi kako se elegantni šešir, iz Hicks & Brown, koji je nosila Kate prodavao za nešto više od 115 eura, a ima ga u raznim drugim bojama kao što su bež, tamnoružičasta i kestenjasta.

JAVNOST JE DUGO STREPILA Princezin dnevnik: Šest mjeseci tračeva, spletki i teorija zavjere

Suprug William je vozio automobil, i smješkao se dok je pričao sa suprugom tijekom vožnje. On je pak za ovu prigodu odabrao tamnoplavo odijelo. U međuvremenu, Charles (75) i Camilla (76) pojavili su se u živopisnim škotskim kombinacijama od tartana.

Kraljica se odlučila za jarko zeleni blejzer, ukrašen crvenim detaljima ovratnika i gumbima, u kombinaciji s pripadajućim šeširom. Njezin suprug dao je dotjeran stil u kiltu, nošenom uz sivi sako.

NAJSTARIJI SIN Princ George slavi 11. rođendan: Za poseban dan fotografirala ga njegova mama Kate Middleton

Kate se polako i postupno vraća u javni život nakon vijesti o njezinim zdravstvenim problemima.

POGLEDAJTE VIDEO: ZEČIĆ NAPRAVIO PANETTONE SENDVIČ

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ptah 26.08.2024.

    ček malo, ova ide u crkvu, naši je mediji ne napadaju, a kad neki naš poznatiji ode u crkvu, odmah mu se prilijepe radni pridjevi, klečavci, katolibani i slično... a ovoj ne. zašto je naš čovjek niže vrijednosti od ovih s kojima nemamo ništa, a pojavljuju se u medijima ko da smo mi njihovi robovi, pa da moramo znati kud su išli i kako se oblačili, jeli, da se znamo ravnati..?! ajd za promjenu neku o nekom afričkom kralju, imal što novih žena..

  • milka 62 26.08.2024.

    ..i to je problem..pustite ju vise na miru..

  • zrno soli u glavi 26.08.2024.

    Po naslovnoj slici, rekao bi da je išla u lov, a ne u crkvu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare