To je to što me zanima!

Princeza Kate na Instagramu: 'Završila sam s kemoterapijom'

Princeza je na službenom Instagram profilu objavila jedan od najosobnijih videa do sada, a u njemu govori kako joj je sada cilj nastaviti liječenje i 'riješiti se raka'
Vidi originalni članak

Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila s kemoterapijom. Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznati put, glasila je poruka u videu na Instagramu princeze Kate Middleton i princa Williama

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Princeza je na službenom Instagram profilu objavila jedan od najosobnijih videa do sada, a u njemu govori kako joj je sada cilj nastaviti liječenje i 'riješiti se raka'. 

ZADRŽAO IMIDŽ Što se odmaralo, odmaralo se! Princ William opet na dužnosti, pojavio se ponovno s bradom

Video prikazuje princezu, princa Williama, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa kako provode vrijeme zajedno u Norfolku uz poruku koju je izgovorila Kate, javlja SkyNews. Uz članove kraljevske obitelji, na snimci se nalaze i princezini roditelji, Carole i Michael Middleton

U ožujku je princeza potvrdila da su nakon operacije abdomena pronađene stanice raka i da će morati proći preventivnu kemoterapiju.

- Ovo je vrijeme prije svega podsjetilo Williama i mene da razmislimo i budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voljeti i biti voljen - dodala je Kate Middleton.

NEOBIČNO... Williama i Kate zvali su Danny Collins i Daphne Clark: Evo zašto

Iako je završila s tretmanima kemoterapije, princeza navodi da je ispred nje još dug put ka ozdravljenju.

-  Iako sam završila s kemoterapijom, moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug i moram nastaviti svaki dan kako dođe - stoji u objavi.

Princeza se veseli povratku na posao, a čeka je i nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mjesecima. Poslala je i poruku za sve one koji se bore s rakom.

SUKOB BRAĆE FOTO Nekad su bili nerazdvojni, a danas ni ne pričaju: William i Harry godinama se ignoriraju...

- Svima onima koji nastavljaju vlastiti put raka, ostajem s vama, rame uz rame, ruku pod ruku. Iz tame može izaći svjetlo pa neka to svjetlo sjaji - zaključila je princeza.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • liliZG2.0 09.09.2024.

    kate je ono što predstavlja direktnu razliku između siromašnog pacijenta i ovog koji ima lovu, njen rak su sigurno jako dobro dijagnosticirali, odredili mu DNK, dobila je najbolji ljek koji postoji na tržistu, a vidim da je imala i onu kapu za hlađenje na glavi da ti ne otpadne kosa,... e to siromaški ne dobivaju.

  • roundtrain 09.09.2024.

    Pitanje je da li je kemoterapija završila sa tobom?

  • Jopazg 09.09.2024.

    Svi smo bogati,kad imamo zdravlja. I Steveu Jobsu sav novac nije mogao pomoci. Tako da se ispostavlja da je bogatstvo samo privremeno…

Komentiraj...
Vidi sve komentare