To je to što me zanima!

Princeza Kate isprobala prsluk za spašavanje pa nasmijala sve: 'Pa upozorili smo je na prasak'

Britanska princeza posjetila je Kraljevsku pomorsku zračnu bazu, a osim komunikacijom, prisutne je oduševila i reakcijom na prsluk za spašavanje
Vidi originalni članak

Nije tajna da je britanska princeza Kate Middleton (41) omiljena u kraljevini. Često se piše o opuštenom pristupu koji ima, spontanosti i druželjubivosti, a oduševila je i vojne kapetane i članove mornarice prilikom nedavnog posjeta Kraljevskoj pomorskoj zračnoj bazi Yeovilton.

Kate je tako isprobala i prsluk za spašavanje i rekacijom nasmijala sve prisutne. 

Kad je povukla 'okidač' kojim se prsluk naglo napuše, princeza se trgnula i prasnula u smijeh, zatečena brzim napuhavanjem. 

KRALJEVSKI PAR Gledatelji oduševljeni potezom princa Williama: 'Kate i on su preslatki. I dalje su zaljubljeni'

- Upozorila sam princezu da bi moglo doći do malog praska jer se čičak naglo otvori. Pitali smo želi li ga sama obući ili će to uraditi netko od kolega i bilo je jako lijepo što se uključila i stvarno angažirala oko svega što radimo, pa je i vježba funkcionirala - ispričala je za Daily Mail Louise Evans-Hughes, vodeća tehničarka opreme za preživljavanje.

Dodala je da često rade slične vježbe prilikom obuke za pilote, pa su znali što će se točno dogoditi. Upravo zato im je bilo zanimljivo vidjeti princezinu reakciju i grimase kojima je nasmijala sve.

ULAŽE VELIKE NAPORE Kate Middleton nastoji pomiriti Harryja i Williama dnevnicima njihove majke: 'Motiviraju je'

Nakon toga je nastavila posjet u društvu osoblja u tornju kontrole zračnog prometa, a nakon toga je isprobala i simulator letenja.

Od prošlog mjeseca je Kate i glavna komodorka zrakoplovstva, naslijediši poziciju od princa Andrewa, a u posjeti je bila bez princa Williama (41) koji se priprema za posjet New Yorku. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 19.09.2023.

    Lijepa žena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare