To je to što me zanima!

Princ William vratio se svojim službenim dužnostima nakon što su kralju dijagnosticirali rak

Budući da kralj odgađa svoje javne obveze zbog liječenja, a Kate se najmanje do Uskrsa neće vratiti svojim dužnostima, teret će pasti na preostale članove kraljevske obitelji, a naročito na Williama i Camillu
Vidi originalni članak

Britanski princ William (41) vratio se dužnostima nakon operacije supruge Kate (42) i vijesti da kralj Charles (75) ima rak. Njegov mlađi brat Harry (39) vraća se u SAD nakon što je posjetio oca.

DOŠAO POSJETITI OCA Obitelj ga nije ugostila! Harry je noć u Londonu proveo u hotelu

William je odgodio svoje planirane obaveze kako bi se brinuo o svojoj djeci nakon što je Kate operirala abdomen 16. siječnja te se dva tjedna oporavljala u bolnici.

Njegov otac, kralj Charles se u istoj bolnici liječio zbog povećane prostate prije nego što je Buckinghamska palača objavila da su dodatne pretrage pokazale da ima rak.

William se sada po prvi put službeno pojavio u javnosti otkako su pripadnike kraljevske obitelji zadesile zdravstvene tegobe. Sudjelovao je na svečanosti dodjele državnih počasti u dvorcu Windsor, a kasnije je prisustvovao humanitarnoj gala večeri.

JOŠ NEMA POMIRENJA Strani mediji tvrde: Neće doći do susreta Williama i Harryja

Budući da kralj odgađa svoje javne obveze zbog liječenja, a Kate se najmanje do Uskrsa neće vratiti svojim dužnostima, teret će pasti na preostale članove kraljevske obitelji, a naročito na Williama i Charlesovu suprugu Camillu.

Kraljevski komentator Robert Hardman izjavio je da je William već preuzeo znatan dio državnih obveza pri kraju vladavine kraljice Elizabete II. kada je imala poteškoća s kretanjem.

NEOBIČNA POJAVA 'Zlokoban znak': Društvenim se mrežama širi snimka jezivog trenutka s Charlesove krunidbe

- Morat će biti zamjena u mnogim prilikama, bit će poput šefa države u mnogočemu na isti način kao što je Charles bio kada je kraljica bila bolesna - rekao je Hardman za Reuters.

Unatoč dijagnozi, Charles namjerava nastaviti s velikim dijelom svojih kraljevskih obaveza privatno. Svake će srijede telefonom razgovarati s premijerom Rishijem Sunakom, potvrdio je glasnogovornik premijera.

Buckinghamska palača nije otkrila pojedinosti o Charlesovom zdravstvenom stanju osim što je rekla da nije riječ o raku prostate. Objavila je da je kralj i dalje 'potpuno pozitivan' i da se raduje povratku javnim dužnostima što je prije moguće.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jennifer07447 07.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare