To je to što me zanima!

'Princ William je zaručen s Kate i planiraju vjenčanje'

Daljnji rođak Williamova oca, princa Charlesa, izjavio je da je Kate Middleton ucijenila Williama da je ženi. Izvori blisku Williamu su to demantirali
Vidi originalni članak

Julius Eduard von Anhalt (68), daljnji rođak princa Charlesa, izjavio je da je princ William (28) već zaručen s Kate Middleton i kako ga je par pozvao na svoje vjenčanje. Julius je rekao da će par formalno potvrditi svoje zaruke ove jeseni i da će se vjenčati slijedeće godine u lipnju. Odbio je dati točan datum ceremonije jer smatra da je to strogo povjerljivo. Časopis Das Neue Blatt iznosi špekulacije da bi vjenčanje moglo biti 29. lipnja, istog dana kada su se 1981. vjenčali Williamovi roditelji, Charles i Diana.
- Kate je pritisnula Williama ultimatumom i on je pristao na vjenčanje - rekao je Julius. Izvori iz kraljevske obitelji bliski Williamu demantirali su te tvrdnje.
- Gospodin nema pojma o čemu priča. Princ William vjerojatno nikada nije ni čuo za njega. Par se još nije ni zaručio - rekao je izvor blizak britanskoj kraljevskoj obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • citizen 20.08.2010.

    Koga to jos interesira?

Komentiraj...
Vidi sve komentare