To je to što me zanima!

Prikazali emisiju koju je Gordon Ramsay snimio u Hrvatskoj: 'Najbolje ulje i tartufi su u Istri!'

Nahvalio je i sireve Kumparička koje je svrstao među najbolje na svijetu. Hrvatsku je okarakterizirao 'uspavanom ljepoticom', a završio je i na ribolovu s domaćim chefom
Vidi originalni članak

Slavni britanski chef i medijska ličnost, Gordon Ramsay (54) biranim je riječima govorio o Hrvatskoj u epizodi svog serijala 'Uncharted', koju je snimio u Istri. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istarska epizoda premijerno je emitirana u nedjelju navečer na National Geographicu, a Ramsay se, po svemu sudeći, lijepo proveo uz svog vodiča i kolegu, Davida Skoku (45). 

- Istra ima najbolje tartufe na svijetu, a istarsko maslinovo ulje bolje je i od španjolskih i od talijanskih maslinovih ulja - zaključio je oduševljeni Ramsay. 

NULA OD NASLJEDSTVA Djeca ovih poznatih osoba neće dobiti ni lipe od svojih roditelja

Nahvalio je i sireve Kumparička koje je svrstao među najbolje na svijetu. Hrvatsku je okarakterizirao 'uspavanom ljepoticom', a završio je i na ribolovu.

Poneku riječ hrvatskog jezika pokušao ga je naučiti Skokin sin, a sve se odvijalo prošlog ljeta. Emisija snimljena u Istri prikazana je na National Geographicu u sklopu dana posvećenog Hrvatskoj. 

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU SHOWA TKO JE TU LUD!?: 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • MMayo 23.09.2021.

    Hvala Gordone!----Koja je to bila veličanstvena promocija naše domovine!!!!-Uspavana ljepotica....!!!!-Baš sam ponosan što sam hrvat!!!!!

  • nap 20.09.2021.

    nase ulje maslinovo je najbolje

  • Ne molat! 20.09.2021.

    Naravno!!Istra je u svemu najbolja! Da se Hrvati ugledaju malo (oni na balkanu mislim) na Istru bila bi Hrvatska puno bolja zemlja!Ovako smo na dnu po svemu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare