To je to što me zanima!

Prijovićka je hit na društvenim mrežama: 'Boomeri kad čuju da je napunila Arenu Zagreb'

Pjevačica koja je u rekordnom roku rasprodala tri koncerta u Areni Zagreb postala je hit na društvenim mrežama, a mi izdvajamo nekoliko najboljih memova
Vidi originalni članak

Aleksandra Prijović (28) zaludila je čitavi Balkan svojom turnejom 'Od Istoka do zapada'. I dok se zagrebačka publika priprema za četiri dana spektakla u Areni, korisnici aplikacije X, bivšeg Twittera, 'luduju' s memovima.

TKO JE SRPSKA PJEVAČICA? Aleksandra Prijović puni Arenu i treći dan: Brenina snaha gotovo milijun € zaradila je u Beogradu

Stvaraju se fore na račun količine angažmana koje ova pjevačica trenutno ima, a osoba koja je jednako zaposlena sigurno je menadžer Danijel Blaško, koji joj vodi karijeru.

S obzirom na to da Aleksandra kao od šale rasprodaje najveće arene u regiji, 'twitteraši' se pitaju je li idući korak nastup na najvećoj pozornici svijeta - Super Bowlu.

I dok se jedni 'guše' u suzama uz balade koje ova pjevačica izvodi, drugi se 'ruše' na tu vrstu glazbe pa su se korisnici ove društvene mreže 'poigrali' i s takvima.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • langweilig 05.10.2023.

    Netko u svojoj drzavi moze samo napuniti sator, a tu su 80% djece

  • unikatzapo.rat 05.10.2023.

    Bravo za curu, dah si truda jer je toliko hvale, ali ne vidim neke posebnosti u odnosu na druge cajke... u svakom slucaju, svaka joj cast

  • OBJEKTIVNIopettu 05.10.2023.

    FICO68 ne znam odakle si ti. Ja nisam iz Zagreba pa znam koliko se njeguje ta domoljubna kultura, bilo od malih birtija pa do cajkoteka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare