To je to što me zanima!

Prijović: 'Šesta Arena Zagreb bit će posljednja. Idem na odmor, ali nećete me se baš riješiti...'

Aleksandra Prijović otkrila je da će šesta Arena biti posljednji koncert u Hrvatskoj u sklopu aktualne turneje nakon koje ide na odmor
Vidi originalni članak

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović najavila je u ponedjeljak novi koncert u Areni Zagreb, koji je na rasporedu 25. studenog. To će joj biti šesti koncert u Areni nakon što je u prosincu prošle godine rasprodala pet uzastopnih koncerata.

Pjevačica je za Extra FM otkrila da će to biti posljednji koncert u Hrvatskoj, u sklopu turneje 'Od istoka do zapada'.

- Moram reći da mi je bila velika želja da se dogodi šesta arena, to sam obećala i htjela sam ispuniti obećanje. Ovo je posljednji koncert u Hrvatskoj - poručila je Aleksandra i dodala:

'PRIJOMANIJA' U DALMACIJI Split želi još! Prijović radi velike potražnje najavila drugi koncert na Gripama: 'Hvala, dragi moji'

- Nećemo pretjerivati, mislim da je dosta šest koncerata.

Ipak, prije Arene Zagreb družit će se s publikom na splitskim Gripama, i to dva dana zaredom, 9. i 10. studenog.

- Toliko poruka sam dobila iz Splita... Čekali smo slobodne termine i bila sam sretna kada sam najavila te koncerte. Znam da će splitska publika biti oduševljena - rekla je Prijović putem Extra FM-a.

'ARENA 6' Aleksandra Prijović vraća se u Arenu Zagreb! Otkrila i datum: 'Sretna sam što opet dolazim'

Nakon rekordne turneje, u sklopu koje je samo u Hrvatskoj zakazala 20 koncerata, pjevačica ide na zasluženi odmor, ali nastavlja s radom na novim pjesmama.

- Uvijek imam pjesme koje su dobre, ali smo specifični pa preslušavamo na tisuće puta. Teško je odabrati najbolje. Nakon turneje ću odmarati i pripremati nove pjesme. Nemojte misliti da ćete me se tako lako riješiti - poručuje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • EthernalEvil 01.10.2024.

    A legenda Zečić jadničak ni pola ne može napunit.. fekta već godinu dana da ljudi kupe ulaznice.. još malo bu i cement, vapno i ogrijev dijelil uz njih... 🤣

  • Mr. Pickles 01.10.2024.

    Naša domaća komšinica 🤪

  • najgadnijestrašilo13 01.10.2024.

    kad čujem prija ,odmah mi se momentalno vrši velika nužda

Komentiraj...
Vidi sve komentare