To je to što me zanima!

Prijović nakon prvog koncerta u Areni: 'Ja trenutno živim svoje snove i guram samo naprijed'

Aleksandra je poslije koncerta održala konferenciju za medije, a otkrila nam je i koji su joj daljnji ciljevi i je li ostvarila svoje snove iz djetinjstva
Vidi originalni članak

Završio je prvi od pet rasprodanih koncerata rekorderke Arene, Aleksandre Prijović (28). Osim što je i na samoj pozornici više puta zasplakala i zahvalila publici koja ju je podržala, pjevačica je napravila glazbeni spektakl.

U ARENI ZAGREB VIDEO Prijović nakon koncerta: 'I vama želim da plačete kao ja. Od ponosa, sreće i ljepote...'

Od samog je početka publika bila na nogama, svi su pjevali u glas već prve stihove pjesme 'Za nas kasno je' s kojom je i počela koncert, a neizostavan je bio i njen hit 'Dam dam dam'.

Aleksandra je poslije koncerta održala konferenciju za medije, a otkrila nam je i koji su joj daljnji ciljevi i je li ostvarila svoje snove iz djetinjstva.

- Ja trenutno živim svoje snove. Uvijek sam vjerovala da se isplati ići svojim putem - rekla nam je pjevačica.

SAMO DA JE ZABAVE Ni Gazdina kći nije propustila najluđi provod u Zagrebu: Iva uživala uz Prijovićkine hitove

- Trudit ću se nastavit radit ovako kako sam i do sada radila i napredovati. Trenutno sam toliko sretna na svemu što se događa i idem dalje, guram  - poručila nam je dalje pjevačica.

Zahvalila se kasnije još jednom svima na podršci i objasnila je kako često na pozornici plače upravo iz razloga što je ponosna i sretna na svoj uspjeh i na svu podršku koju dobiva.

O NAJBOLJOJ PRIJATELJICI Emotivna Prijović: 'Dragana i ja kao male bile smo u Zagrebu, nismo ni sanjale o ovome...'

Glazbenicu će mnoštvo obožavatelja moći čuti i sutra, kada slijedi njen drugi od pet koncerata koje će održati u Hrvatskoj.

U petak navečer na pozornicu je dovela svog vjenčanog kuma Acu Pejovića, pjevače Željka Samardžića i Dejana Kostića. Mnoge zanima tko će na ostalim koncertima biti gost iznenađenja ovoj trenutno najpoznatijoj regionalnoj zvijezdi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Beatrixx 02.12.2023.

    Pa koliko vi clanaka mislite napisati o njoj i koncertima? Cekam naslov "Marta prva prdnula na koncert Prijovic".

  • TAKE IT BACK 02.12.2023.

    Upomoooooooć, nemam gdje parkirati u svom kvartu. Jedino po tome ću pamtiti te koncerte. 5 dana se moram doma vratiti najkasnije do 16 da ne moram parkirati u Botincu.

  • Ostriž 02.12.2023.

    Nemam ništa protiv ženske. Profesionalka je koja samo radi svoj posao, kojeg valjda i voli, i to u najmanju ruku dobro. Uz to lijepo ju je i za vidjeti. Ali ipak tu ima jedna fora, ili paradoks ako baš hoćete. Nemali broj prisutnih na njenim koncertima će se poslije njih propeti na zadnje noge od bijesa kad se po forumima i portalima, a ponekad i u živo budu prepirali sa Srbima koji tvrde da su svi Hrvati štokavci u stvarnosti Srbi Katolici, koji osim mnogih istih ili jako sličnih običaja i navika, jezika, imaju čak i isti glazbeni ukus kao i Srbi Pravoslavci, a čega su Aleksandrini koncerti najbolji svježi dokaz, kao i koncerti njezinih kolega i kolegica turbofolkera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare