To je to što me zanima!

Prijetio mu pod prozorom: 'Rajko Srbine, ubit ću te!'

Osim što je prijetio, nepoznati muškarac rekao je i kako je Dujmić na heroinu te ga je optužio da mu je ukrao DVD player vrijedan 500 kuna
Vidi originalni članak

Nepoznati čovjek vikao je 'Rajko Srbine, ubit ću te kunem se' i 'je.... te tvoja Milena i tvoja domovina'. Vidno pijani čovjek derao se pod prozorom stana Rajka Dujmića u Maksimirskim naseljima u Zagrebu nešto prije šest sati ujutro u četvrtak ujutro, prenosi Nacional.hr. Pijanac je tijekom svog monologa rekao i kako se već prije htio obračunati s Rajkom u tramvaju, ali nije mogao jer se skladatelj spasio vičući 'upomoć'. Osim što je prijetio, nepoznati muškarac kazao je i kako je Dujmić na heroinu te ga je optužio da mu je ukrao DVD player vrijedan 500 kuna. Rajko nije reagiraona provokacije. Skladatelj je za Net.hr kazao kako je cijela priča preuveličana te da su mu pijanci već prije dolazili pod prozor i vikali jer znaju da tu živi. Rajko je kazao da se nakon prijetnji ne boji za svoj život jer su to to jadni, benigni ljudi. što se tiče ukradenog DVD playera, Rajko je rekao da je to smiješno jer što će njemu tako nešto.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • user_23141 05.06.2009.

    Rajko Dujmic je mozda hrvat, mozda srbin - ne znam, a mozda i jedno i drugo, to je sad sporedno. Ono sto je bitno jest da netko ne moze biti hrvat, a porijeklom srbin niti obrnuto jer to ne postoji. Nacionalna pripadnost je nacionalna pripadnost i ne mjesaj je s drzavljanstvom.

  • user_23141 05.06.2009.

    "palača" kaze: "on je hrvat,porijeklom srbin" - da, a ti si onda klingonac porijeklom ferengijac, skupa s administratorom koji ne zna kao ni ti, bitno da brise moju poruku, dok ostavlja tvoje neznanje da neupucene zbunjujes. Obrazujte se i jedan i drugi i naucite razlikovati nacionalnu pripadnost naroda kojima zivite okruzeni od drzavljanstava drzava u kojima zivite.

  • user_23141 04.06.2009.

    Kaze korisnik "palača": "on je hrvat,porijeklom srbin"... Pa sta je ovo? Sveopca nepismenost i zatupljenost? Kako covjek moze biti hrvat, a porijekom srbin? Katastrofa od neznanja. Sutra idem na plac kupiti jabuke koje su "porijeklom kruske". Ovo je za plakat od muke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare