To je to što me zanima!

Prijatelji J.Lo i Afflecka tvrde: 'Njihova je veza gotova...'

Dok neki smatraju da će moći riješiti probleme na koje su naišli, drugi nisu sigurni da će uspjeti spasiti svoj brak
Vidi originalni članak

Već se duže vrijeme šuška o razvodu pjevačice Jennifer Lopez i glumca Bena Afflecka. Nedavno su se pojavili zajedno u javnosti, ali to nije bilo dovoljno da se glasine utišaju. Kako prenosi US Weekly, njihovi prijatelji ne znaju hoće li par uspjeti spasiti svoj brak. Dok neki smatraju da će moći riješiti probleme na koje su naišli, drugi tvrde da je 'njihova veza gotova'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je navodno odlučio da im treba prostora kako bi vidjeli odgovara li im njihova veza. Ben je prema riječima prijatelja 'istrošen' zbog braka, a razlog je taj što se ne slaže s načinom života kakav vodi Jennifer. Također, njihovi poslovi su jedan od razloga zašto su se udaljili 'emocionalno i fizički'. 'Teško im je uspješno komunicirati', rekli su njihovi prijatelji te istaknuli da često imaju nesporazume.

Drugi je izvor za medij rekao da Ben pokušava spasiti njihov brak jer je, nakon što je napustio zajedničku vilu na Beverly Hillsu, shvatio 'koliko mu Jennifer fali'. 

RAZVODI LI SE PJEVAČICA? Kritičari su popljuvali novi film Jennifer Lopez, a evo što ona kaže: 'Na kraju sam jecala...'

Podsjetimo, J.Lo i Ben su se prvi put zaručili 2000. godine, ali se nisu vjenčali. On se nakon veze s njom vjenčao s Jennifer Garner te su zajedno dobili troje djece, a Jennifer se vjenčala s Marcom Anthonyjem, s kojim ima dvoje djece. Jennifer i Ben su ponovno započeli vezu 2021. godine.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mars7 30.05.2024.

    Ma nisu trebali ni biti skupa  

  • bree77 30.05.2024.

    bila je gotova prije 25 godina

  • lanai goga 30.05.2024.

    Ona voli samo sebe sebicna osoba bahata sve mora biti kako ona svira ako ne pleses tako gotovo kao sevka ja ja i samo ja bolesna ako nije svaki dan na portalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare