To je to što me zanima!

Prija zapjevala za baku i djeda: 'Živjeli su u Zagrebu 20 godina, a danas su posjetili staru kuću..'

Na prethodna tri koncerta, kao i na četvrtom, u publici su ju vjerno podržali baka i djed. Njima je posvetila pjesmu 'Sve po starom'
Vidi originalni članak

Ovo je jedna od najemotivnijih pjesama i posvećujem ju baki i djedu koji su večeras ovdje, poručila je Aleksandra Prijović (28) prije pjesme 'Sve po starom'. Na prethodna tri, kao i na četvrtom, u publici su ju vjerno podržali baka i djed. Njima je i posvetila ovu pjesmu pa otkrila da je za njih ponedjeljak bio poseban dan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moji baka i djed živjeli su u Zagrebu 20 godina i danas, poslije 30 godina, sam išla s njima vidjeti kuću u kojoj su živjeli - rekla je Aleksandra.

ZAPJEVALI NJIHOV DUET VIDEO Na pozornicu uz Prijović stao Saša Matić i poručio joj: 'Da još deset arena napuniš!'

Zahvalila im se na neizmjernoj podršci.

- Hvala vam što ste uvijek tu za mene. Voli vas vaša unuka najviše na svijetu - obratila im se.

Inače, nakon prvog koncerta je Prijović progovorila o svojoj baki i djedu te rekla kako njena baka voli objavljivati na društvenim mrežama.

- Ma vi ne znate. Moja baka je moderna baka. Ona ima i Instagram. Jako mi je bitno da je moja obitelj pored mene - rekla je.

- Uvijek se trudim udovoljiti im na svaki način, ali njima ne treba ništa. Skromni su. Tako su i mene odgojili. Meni je dovoljno da bude dobar nastup i da sve prođe kako treba, a to je i njima najbitnije - dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Luna777 05.12.2023.

    Razumijem Prijovićku da ide za lovom, ali ne razumijem naš narod, a još manje razumijem 24 sata što neprestance reklamira ovaj šund, po 10 članaka dnevno. Meni se čini da ste se vi raspametili za ovom turbo folk pjevačicom. Čiji ste vi medij?

  • smrekovaca 05.12.2023.

    prcim joj i baku i djeda

  • anyOs 05.12.2023.

    Mica Trfrtaljka 3.0

Komentiraj...
Vidi sve komentare