To je to što me zanima!

Preminuo je sin komičara Dane Carveyja: 'Nedostajat će nam'

Par je rekao i da je njihov pokojni sin tjerao ljude da vole život, ali najviše od svega volio je svoju obitelj, svoje prijatelje i svoju djevojku
Vidi originalni članak

Preminuo je Dex Carvey, sin američkog komičara i glumca Dane Carveyja Imao je 32 godine.  Zvijezda 'Wayneovog svijeta' i njegova supruga Paula potvrdili su tužnu vijest na društvenim mrežama.

AMY SCHUMER Poznata komičarka podijelila je fotku iz bolnice i poslala poruku mladima: 'Život će vas sustići'

- Sinoć smo doživjeli užasnu tragediju. Naš voljeni sin, Dex, umro je od slučajnog predoziranja drogom. Imao je 32 godine. Dex je ugurao puno u te 32 godine. Bio je izuzetno talentiran za mnoge stvari, glazbu, umjetnost, snimanje filmova, komedije i strastveno se bavio svime time - stoji u priopćenju.

Par je rekao i da je njihov pokojni sin tjerao ljude da vole život, ali najviše od svega volio je svoju obitelj, svoje prijatelje i svoju djevojku, Kaylee.

- Dex je bio prekrasna osoba. Njegove ručno rađene rođendanske čestitke su pravo blago, a nedostajat će nam zauvijek - naglasili su. 

TMZ je u četvrtak prvi izvijestio da je Dex preminuo nakon što je hitna pomoć stigla u njegovu kuću nakon što su primili poziv njegove djevojke u 22 sata. Prema izvješću, perspektivni se komičar zaključao u kupaonicu i nije reagirao ni na kakve podražaje kad su ga pronašli. Hitna pomoć navodno ga je pokušala oživjeti, ali bezuspješno.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • BARBA9 17.11.2023.

    Slučajno predoziranje? Znači da se je i SLUČAJNO  drogirao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare