To je to što me zanima!

Preminuo je Liam Payne (31), bivši član One Directiona

Mladi glazbenik proslavio se kao član One Directiona, a strani mediji pišu da je preminuo nakon pada s trećeg kata hotela
Vidi originalni članak

Britanski glazbenik Liam Payne (31) pronađen je mrtav u Buenos Airesu, prenose svjetski mediji.

CNN piše da je pjevač pronađen mrtav ispred hotela, nakon pada s trećeg kata te da je informaciju dostavila tamošnja policija.

Alberto Crescenti, šef državnog sustava hitne medicinske pomoći, rekao je na argentinskom TV kanalu Todo Noticias da je Payne pao u unutrašnje dvorište.

- Kasnije smo saznali da je bio pjevač u jednoj glazbenoj grupi. Nažalost, uslijed pada zadobio je ozljede nespojive sa životom, pa smo morali potvrditi njegovu smrt. Nije bilo mogućnosti reanimacije - rekao je Crescenti, prenosi The Guardian.

Iza sebe je ostavio sina Beara (7), kojeg je dobio s bivšom partnericom Cheryl Cole.

Obožavatelji su u suzama. Od glazbenika se opraštaju i u komentarima na njegovom Instagram profilu gdje ga je pratilo više od 26 milijuna ljudi.

Rođen je 29. kolovoza 1993. godine u Wolverhamptonu. Proslavio se kao član boy benda One Direction, s kojim je postigao svjetsku slavu. Payne je kao pjevač debitirao 2008. kada je bio na audiciji za britanski 'The X Factor'.

Nakon što je eliminiran na natjecanju, ponovno je otišao na audiciju 2010. i stavljen je u grupu s još četiri dečka kako bi osnovali One Direction, koji je postao jedan od najprodavanijih boy bendova svih vremena. S njim su u grupi bili Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson i Zayn Malik.

Njegov prvi singl kao solo izvođača, 'Strip That Down', izašao je 2017. godine u suradnji s Quavom i njime se plasirao na visoka mjesta svjetskih top ljestvica.

Album prvijenac 'LP1' objavljuje dvije godine kasnije. Na njemu je i suradnja s Ritom Orom, s kojom je Liam snimio soundtrack za nastavak filma '50 nijansi sive'.

Idi na 24sata