To je to što me zanima!

Preminuo je glumac Bill Cobbs

Karijeru je započeo sredinom 70-ih u kazalištu. Iza sebe ima gotovo 200 filmskih i TV uloga. Ipak, najpoznatiji je po ulogama kao što su Louisiana Slim u filmu 'The Hitter', 'Walter u The Brother from Another Planet'...
Vidi originalni članak

Preminuo je holivudski glumac Bill Cobbs. Imao je 90 godina, a tužnu vijest potvrdio je njegov brat Thomas Cobbs u objavi na Facebooku. 

IMAO JE 60 GODINA Preminuo glumac Haris Burina

- Preminuo je mirno u svom domu u Kaliforniji. Voljeni partner, brat, ujak, surogat-roditelj, kum i prijatelj. Nedavno je proslavio 90. rođendan okružen najmilijima. Otišao je u miru. Budite s nama u molitvama - napisao je Thomas.

Cobbs je karijeru započeo sredinom 70-ih u kazalištu. Iza sebe ima gotovo 200 filmskih i TV uloga. Ipak, najpoznatiji je po ulogama kao što su Louisiana Slim u filmu 'The Hitter', 'Walter u The Brother from Another Planet', 'Reginald u Night at the Museum' i 'Master Tinker u Oz the Great and Powerful'. 

U 54. GODINI Preminuo glumac Nenad Cvetko

Glumio i u akcijskom trileru 'Demolition Man', 'Bodyguard' s Whitney Houston i Kevinom Costnerom te u komediji 'That Thing You Do!' iz 1996. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • KusNjega 27.06.2024.

    Siledžija najniže vrste, drogiraj i siluj....smeće

Komentiraj...
Vidi sve komentare