To je to što me zanima!

Preminuo glumac iz hit filma 'Policajac s Beverly Hillsa'

John David Ashton se pojavio u više od 200 filmskih, televizijskih i kazališnih produkcija, a proslavio se 1984. zahvaljujući filmu 'Policajac s Beverly Hillsa' u kojem je glumio Johna Taggarta
Vidi originalni članak

John David Ashton preminuo je u 77. godini, piše TMZ. Prema pisanju stranih medija borio s karcinomom, a tužnu vijest potvrdio njegov glasnogovornik Alan Somers.

- Iza Johna ostaje bogato nasljedstvo ljubavi, predanosti i služenja. Uspomenu na njega zauvijek će čuvati njegova supruga, djeca, unuci, kao i brat, sestre, šira obitelj i svi koji su ga voljeli. Johnov utjecaj na svijet pamtit će i slaviti generacije koje dolaze - poručio je njegov glasnogovornik.

IZAŠAO TRAILER Novi 'Policajac s Beverly Hillsa': Eddie Murphy nakon skoro 40 godina opet u slavnoj ulozi

John se pojavio u više od 200 filmskih, televizijskih i kazališnih produkcija, a proslavio se 1984. zahvaljujući filmu 'Policajac s Beverly Hillsa' u kojem je glumio Johna Taggarta, tvrdoglavog policajca.

Posljednji put javnost ga je mogla vidjeti u lipnju ove godine u Los Angelesu, kada je s Eddiejem Murphyjem i ostatkom ekipe sudjelovao na premijeri četvrtog nastavka filma koji ga je i proslavio.

Iza sebe je ostavio suprugu Robin Hoye i djecu, kći Michelle i sina Michaela Thomasa te unuke. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • doctor antun 29.09.2024.

    i ovaj ima(o) glasnogovornika!!!!! E, svašta....

Komentiraj...
Vidi sve komentare