To je to što me zanima!

Preminula reality zvijezda (31): 'Posljednje trenutke je odlučila provesti radeći ono što voli...'

Hailey Merkt je u 'Neženji' sudjelovala 2017., ali ljubav tad nije pronašla. O bolesti je rijetko govorila
Vidi originalni članak

Zvijezda američkog reality showa 'Neženja' Hailey Merkt preminula je nakon bitke s leukemijom. Imala je 31 godinu, a tužna vijest objavljena je na njezinu Instagram profilu u utorak.

U 72. GODINI Preminula zvijezda 'Seinfelda'

- Slomljena srca dijelimo da je naša voljena Hailey preminula nakon hrabre borbe za svoj život. Hailey se suočila s ovim putovanjem s nezamislivom snagom, gracioznošću i nesebičnošću. Njezina odlučnost, hrabrost i volja za životom nadmašile su svaki vremenski okvir koji su joj liječnici zadali te je svoje posljednje trenutke odlučila provesti okružena voljenima i radeći ono što joj je najdraže bez kajanja - napisali su te dodali:

- Zauvijek ćemo je pamtiti kao sve samo ne dosadnu, uvijek histerično duhovitu i kao nekoga tko je u potpunosti živio sadašnji trenutak. Hailey je prihvatila život s neusporedivim žarom; njezin prekrasni duh dotaknuo je nebrojene živote. Hailey će jako nedostajati svima koji su je poznavali. Njezin smijeh, njezina ljubav i njezin živahni duh ostavili su neosporan trag u našim srcima. Dok žalimo za njezinim gubitkom, utjehu nalazimo u spoznaji da će njezin duh živjeti u svim životima koje je dotakla. Počivaj u miru, Hailey.

Hailey je u 'Neženji' sudjelovala 2017., ali ljubav tad nije pronašla. O bolesti je rijetko govorila. Jednom je podijelila fotografiju s terapija. 'Rijedak trenutak tijekom tretmana uhvaćen s osmijehom',  napisala je u opisu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Tona Kolar 01.08.2024.

    Jel se to meni čini ili sve te mladolike "reality" zvijezde obolijevaju više nego ikada od misterioznih , neizlječivih bolesti ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare