To je to što me zanima!

Preminula je Sara Tavares (45): Predstavljala Portugal 1994. na Eurosongu, a borila se s rakom

Na Eurosongu je pjevala pjesmu 'Chamar a Musica'. Zauzela je visoko osmo mjesto. 2000. dobila je portugalski Zlatni globus za najbolju portugalsku pjevačicu
Vidi originalni članak

Pjevačica Sara Tavares, koja je predstavljala Portugal na Eurosongu 1994., preminula je u dobi od 45 godina. Godinama se borila s tumorom na mozgu, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Preminula je u Lisabonu, a tužnu vijest potvrdila je njezina obitelj. 

Na Eurosongu je pjevala pjesmu 'Chamar a Musica'. Zauzela je visoko osmo mjesto. 2000. dobila je portugalski Zlatni globus za najbolju portugalsku pjevačicu.

POGLEDAJTE POREDAK Ovo su favoriti na Eurosongu iduće godine: Nismo ni odabrali pjesmu, a na dnu smo ljestvice

Njezina glazba imala je elemente iz raznih žanrova, uključujući funk, soul, gospel i pop, a kao svoje omiljene izvođače iz djetinjstva navela je Donnyja Hathawaya, Stevieja Wondera, Tinu Turner i Arethu Franklin.

Glazbenu karijeru morala je prekinuti 2009. kada joj je dijagnosticiran rak. Na scenu se vratila nekoliko godina kasnije. Godine 2017. objavila je album 'Fitxadu', koji je osvojio Latino Grammyja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Gibbs55 20.11.2023.

    Zanimljivo je da od kada je krenula priča da Cjepko uzima danak u krvi, svi od jednom umiru od raka i da nitko nije u remisiji. Griješim li u svojim paranoičnim razmišljanjima ili ipak ima nečega u toj priči?

Komentiraj...
Vidi sve komentare