To je to što me zanima!

Prekinuli Većeslav Holjevac i Vlatka Pokos?! Ona za 24sata rekla: Fokusiram se na karijeru

Par je posljednji put viđen u Makarskoj početkom lipnja. Tamo je Vlatka radila kao voditeljica na Europskom prvenstvu u ragbiju, a šef joj je bio dečko, bivši ragbi reprezentativac
Vidi originalni članak

Ma bolje da zovete Vlatku, stvarno ne bih ništa htio komentirati. Možemo to nazvati nevoljama u raju ili kako već, rekao nam je kratko bivši ragbijaš Većeslav Holjevac nakon što se po kuloarima počelo pričati o njegovom navodnom prekidu s pjevačicom Vlatkom Pokos (54).

Nazvali smo pjevačicu i upitali je o kakvim se nevoljama radi.

DRŽALI SU SE PROFESIONALNO Vlatka Pokos za 24sata: 'Dečko mi je strog šef, jako fokusiran!'

Vlatka se začudila na pitanje pa s osmjehom odgovorila: 'Stvarno? Zanimljivo. Nemam komentara' pa kasnije dodala:

- Fokusirana sam na karijeru - poručila je Pokos. 

Par je posljednji put viđen u Makarskoj početkom lipnja. Tamo je Vlatka radila kao voditeljica na Europskom prvenstvu u ragbiju, a šef joj je bio dečko, bivši ragbi reprezentativac.

- Jako strog šef - nasmiješeno nam je tad rekla Vlatka, no ističe kako je ona ''profesionalna u svom poslu te da nije bilo nikakvih problema'.

PRIVUKLI PAŽNJU Starije - iskusnije: Ovi parovi su pokazali da ljubav ne poznaje velike razlike u godinama...

Par se na terenu držao strogo profesionalno u komunikaciji jedno s drugim, jer ipak je Većeslav tamo bio njezin šef, no osmijehe s lica i zaljubljene poglede nisu mogli sakriti.

- Ragbi je za mene nešto sasvim novo, ali naučila sam već dosta o njemu. To je jedan strašno uzbudljiv sport, koji je jako popularan u inozemstvu. Nismo se mi tamo puno ni vidjeli. Svatko bi radio svoje, a ujutro ili navečer bi se dogovorili oko posla, praktički se cijeli dan nismo ni vidjeli, no meni je velika čast što sam dobila priliku da radim nešto za ragbi - rekla je Pokos. 

Pjevačica i voditeljica tad nije mogla sakriti koliko je ponosna na Većeslava, koji je bio jedan od razloga njezinog povratka u Hrvatsku. 

KAKO UŽIVANJE! Vlatka Pokos objavila je fotku sebe samo u ručniku: 'Čarobno'

Vlatka je s glavnim tajnikom Hrvatskog ragbijaškog saveza ušla u vezu prije tri mjeseca, a upoznali su se na aerodromu u Dublinu. Većeslav Holjevac, unuk istoimenog bivšega gradonačelnika Zagreba, političara i pisca, ranije nam je otkrio kako je izgledao njegov prvi susret s Vlatkom.

- Pa sve je krenulo kako je već ona spomenula, na letu. Doduše, prepoznao ju je moj prijatelj. Iznenadio sam se kako odlično izgleda uživo i nisam bio siguran je li to doista ona pa sam nabacio šalu. Rekao sam joj da me podsjeća na neku našu pjevačicu koja pjeva nešto o petku - ispričao nam je tad Većeslav.

Na to se, dodaje, ona simpatično nasmijala. Pitali smo ga je li taj dan bio petak, a on će nam nasmijano: 'Ne, mislim da je neka nedjelja'.

Vlatka nam je tad kratko potvrdila vezu s riječima: 'Dogodilo se i sretna sam'.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • mučki_provokator 13.07.2024.

    Od jedne karijere dobila pedalu sad se fokusira na drugu karijeru...pa će i penzija skoro.

  • Pepek stef 12.07.2024.

    Vlatkic vidis da nejde i uporno trazis nekog lovasa, biznismena, pa nejde to misek vise tak kupe oni puno mlade koke za tu lovicu...Nadji ti sine nekog Jozu malera, Đuru knaufera iz kvarta, nekog sofera, da vidis milo paljbe i to za malo lovice🥰🥰

  • Kupi kartu i bježi 12.07.2024.

    46g, samac, naleti na Vlatku! Totalni hit!♻️

Komentiraj...
Vidi sve komentare