To je to što me zanima!

Poznati Horatio iz 'CSI: Miamija' šokirao: Evo kako izgleda danas

David Caruso oduševljavao je mnoge svojim ulogama, a posebno ga je proslavila kriminalistička serija 'CSI: Miami'. No, 2012. godine se povukao iz javnosti
Vidi originalni članak

Glumac David Caruso (67) bio je jedan od omiljenijih likova na malim ekranima. Proslavio se s ulogom detektiva Johna Kellyja u seriji ‘Newyorški plavci‘, a najpopularniji je bio za vrijeme emitiranja kriminalističke serije 'CSI: Miami' u kojoj je glumio policijskog poručnika Horatija Cainea.

POGLED ISPOD NAOČALA CSI Horatio jesi to ti? Glumac je zbog optužbi 'natukao' kila

Nakon što se hit serija 'CSI:Miami' prestala snimati 2012. godine zbog pada gledanosti i visokih troškova produkcije, Caruso se povukao iz javnosti. Snimljen je samo jednom četiri godine kasnije.

U trenirci i dioptrijskim naočalama

Uloge su mu zahtijevale da uvijek bude dotjeran. A danas je odijela, glamur i luksuz zamijenio skromnijim načinom života. Sunčane naočale zamijenio je onima za vid, a odijela širokim trenirkama, piše Daily Mail.

U serijama je nerijetko vozio nabrijane i skupocjene automobile. Izgleda da mu ni oni više nisu napeti pa mu sada odgovara udobnost praktičnog SUV-a, Ford Flexa.

Bavio se prodajom odjeće

Caruso je nakon povlačenja iz svijeta glume otvorio umjetničku galeriju u predgrađu Los Angelesa, Westlake Villageu. Nakon što ju je zatvorio, okušao se i s trgovinom odjeće u Miamiju. Sada živi od novca kojeg je zaradio tijekom glumačke karijere, a radi se o 35 milijuna dolara.

Izvor za Daily Mail otkriva da je Davidu gluma uvijek u mislima pa tako u garaži ima uokvirene fotografije svoga lika iz serije.

- Ima svoju fotografiju iz vremena ‘CSI Miamija‘ i još jednu iz ‘Proof of Life‘, dva njegova najveća hita. Obje su obješene u njegovoj garaži - otkriva izvor.

U MALOM LOŠINJU Seve prišla glumici CSI Miamija i pozvala je na nekoliko koktela

Iako se od glume oprostio kao velika zvijezda, nije odmah postao istom. Glumac je nakon pojavljivanja u trilerima 'Kiss of Death' i 'Jade' iz 1995. godine dobio Zlatnu malinu za najgoru novu zvijezdu. Kao dobar glumac zapažen je pet godina kasnije uz Russella Crowea i Meg Ryan u ‘Proof of Life‘.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mala vatra 03.12.2023.

    Nekaj s njim ne štima! U redu ako se povukao iz javnosti,ali da liči na skitnicu to mi bas

  • zapopizdit 01.12.2023.

    S 35 milijuna dolara možeš sljedećih 35 godina živjeti ko grof, bilo gdje na zemaljskoj kugli. Ne razmišljaj više o prodaji čarapa i gaća.

  • prdolino 01.12.2023.

    Poljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare