To je to što me zanima!

Poslušajte novi singl! Silente izbacio Voli me dok đavo spava

Ovo je šansona o tome da ljubav treba pustiti na miru da se razvija i raste po nekoj svojoj sudbini i sreći, izjavio je bend
Vidi originalni članak

Dubrovački bend Silente objavio je novi singl “Voli me dok đavo spava”, a još jedna je to pjesma koja najavljuje nadolazeći novi album.

Glazbu i aranžman za novi singl potpisuje Tibor Karamehmedović, tekst Sanin Karamehmedović, dok je za produkciju zaslužan Nikša Bratoš uz Tibora. Pjesma “Voli me dok đavo spava” je treći singl s nadolazećeg albuma.

SRETNE VIJESTI Frontmen Silentea i njegova supruga čekaju drugo dijete

- Ovo je šansona o tome da ljubav treba pustiti na miru da se razvija i raste po nekoj svojoj sudbini i sreći. Voljeti se treba bez računice, ne možemo tražiti u ljubavi logiku i secirati je. Ne može se sve odmah znati. Ne razmišljaj dva puta, sve je u redu. Jedini đavo u ovoj pjesmi je naša je naša potreba da svemu damo smisao, da sve stavljamo na vagu i onda sve upropastimo. Glava koja odmah mora znati je li ova ljubav prava, koja odmah važe omjer snova i sredstava. To se ne može objasnit, stoga, voli me dok đavo spava - izjavio je bend uoči premijere.

Novi singl prati i video spot za čiju je režiju zaslužan Filip Gržinčić, dok produkciju potpisuje Slađana Gržinčić. Spot je sniman u Exportdrvu u Rijeci, a sve su vodili Gržinčić Creative Visuals.

NAKON RASPRODANE ŠALATE U intimnijoj atmosferi: Silente će imati dva koncerta u Zagrebu

Nakon prošlogodišnje “Sve sto treba znat o ženi”, kao i singla “Sve da ima neki način” koji više od šest mjeseci drži poziciju na nacionalnoj top 40 ljestvici, i nova pjesma “Voli me dok đavo spava” skinuta je sa skorašnjeg albuma.

Prilika za čuti novi singl uživo bit će 10. i 11. listopada kada će Silente održati velike samostalne koncerte u Novom Sadu i Beogradu, kao i na četverodnevnoj rezidenturi u zagrebačkom Saxu od 4. do 7. prosinca.

POSLUŠAJTE NOVU PJESMU:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • SiLaa 03.10.2024.

    Ništa posebno, imaju i boljih ..

  • ludivarazdinec 03.10.2024.

    sve na isti kalup...

  • Nabocana do bola 03.10.2024.

    dobri suu

Komentiraj...
Vidi sve komentare