To je to što me zanima!

Poput mame Renate: 'Savršena' Brazilka za ljepotu konzumira spermu lososa i daje 12.000 €

Janaína Prazeres za svoju stražnjicu mjesečno izdvaja 12.000 eura i u nju ubrizgava lososovu spermu
Vidi originalni članak

Brazilski model Janaína Prazeres (35) savršena je žena po izboru muškog časopisa Playboy, a nije tajna da za svoj izgled troši na desetke tisuća eura. Njezina stražnjica mjesečno košta čak 12.000 eura jer u nju ubrizgava injekciju koja sadrži spermu lososa.

Ovaj postupak, poznat kao polinukleotidna terapija, uključuje nanošenje filtriranog i steriliziranog ekstrakta sperme lososa na kožu. Povećava proizvodnju kolagena i keratinocita, čineći kožu jačom, zdravijom i hidratiziranijom. 

Tretman pomlađivanja spermom lososa postao pravi hit, a u lice ju je stavljala i mama Hajdukovog golmana Borne Buljana, Renata Lovrinčević Buljan.

POPULARNA 'ANĐELICA' FOTO Adriana Lima šokirala je 'novim licem': Ovako se ona mijenjala tijekom godina...

Janaína je otkrila da njezina intenzivna briga o sebi nailazi na otpor njezinog momka koji se više ne može nositi s njezinim tretmanima.

Ranije je otkrila da je u životu potrošila više od 600 tisuća eura da bi ovako izgledala.

- Moja ljepota je i moje prokletstvo. Osjećam se kao u zatvoru. Ljudi stalno očekuju da izgledam savršeno -  priznala je Janaína za Mirror.

PREDVIĐALI IM SVJETSKU SLAVU FOTO Gdje su nestale pobjednice showa 'Hrvatski top model'? Evo kako one izgledaju danas

- Sviđaju mi se uspješni muškarci koji imaju poštovanja prema ženama. Cijenim kad su posvećeni poslu. Da biste izlazili sa savršenom ženom, i vi morate biti savršeni. Lijepo mi je kad muškarci hvale moj izgled i moju inteligenciju. Ja sam kompletan paket, svugdje gdje idem, privlačim pažnju - pričala je krajem prošle godine Brazilka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Coco.Chanel 22.10.2024.

    Meni su ove plastičarke sve iste 🤷🏻‍♀️kao po nekom kalupu-grudi,usne,guza,exstenzije,umjetne trepavicd,podebljane tetovirane obrve…

  • simonairena 22.10.2024.

    Joj kakve ja bolecscine krenem citati🙄🙈

  • pajdhdiejga 22.10.2024.

    Glupacama da kazes govno je za ljepotu namazale bi se, pod uvjetom naravno da govno kosta par tisuca eura

Komentiraj...
Vidi sve komentare