To je to što me zanima!

Ponosno pokazuje mišiće: Ervin Mujaković iz Big Brothera uživa sa svojom djevojkom na plaži...

Danas je Ervin fitness trener, a na svojem Instagramu najviše voli objaviti fotografije s putovanja na koja uvijek ide s djevojkom. Otkrio je nedavno kako se radi o bivšoj Miss Slovenije
Vidi originalni članak

Ervina Mujakovića gledatelji znaju iz posljednje sezone regionalnog 'Big Brothera', koja se emitirala 2015. godine. Mnogi ga pamte po romansi sa Stefani Banić, a imao je osjećaje i prema Riječanki Barbari Šegetin. Nakon izlaska iz Big Brother kuće, pojavio se još u par spotova, a danas je fitness trener. 

Na svojim društvenim mrežama često dijeli fotografije sa svojom djevojkom s kojoj je u vezi već četiri godine, a za Story je prije nekoliko mjeseci otkrio da se radi o bivšoj Miss Slovenije. Par trenutno uživa u Španjolskoj. 

- Poslovna je i jako uspješna žena. Bavi se estetikom, kozmetikom i dermatologijom. Upoznali smo se u Sarajevu, tamo je imala predavanja raznim salonima i osobama iz te branše - rekao je za Story te dodao kako ga je osvojila iskrenošću i pozitivnim stavom. 

U DUBAIJU JE S DJEVOJKOM Sjećate li se zadnjeg pobjednika Big Brothera? On i Ervin bili su nerazdvojni, evo što radi danas

Već nekoliko godina žive zajedno, a planiraju se i zaručiti. Često putuju, a na Instagramu Ervin najviše objavljuje fotografije njih dvoje s putovanja. Od 2015. se puno promijenio te s ponosom pokazuje svoje mišićavo tijelo. 

Prije dvije godine zadobio je tešku ozljedu zbog koje je neko vrijeme bio nepokretan. 

REALITY ZVIJEZDA Sjećate li se mišićavog Ervina iz Big Brothera? Pohvalio se s par fotki, evo kako danas izgleda!

- Zbog jako teške povrede u teretani, imam tešku diskus herniju i bio sam prvu četvrtinu 2022. nepokretan i posjećivao sam bolnice. Bio sam u jakim bolovima pa cijelu tu godinu nisam mogao trenirati. Odnedavno sam ponovno u treningu, ali sa slabijim intenzitetom. Trenutno sam na kilaži između 141-146 kilograma dobre forme - ispričao je tada. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Junak,iz doline 26.07.2024.

    Vidi si da je radio na masi 😆

  • 25.07.2024.

    hahahaha mišići , de si stavite naočale 😂

  • Tomo123@ 25.07.2024.

    Meni on izgleda kao buhtla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare