To je to što me zanima!

Pogledajte kako je bugarska princeza Kalina izgledala prije 20 godina: Drastična promjena!

Bugarska princeza Kalina šokirala je mnoge kada je otkrila svoju mišićavu figuru, a španjolski mediji otkrili su kako je izgleda ranije te kakvu je transformaciju prošla
Vidi originalni članak

Princeza Kalina od Bugarske drastično je promijenila svoj izgled u 20 godina. Prošlog mjeseca prisustvovala je pogrebnoj ceremoniji bugarskog kralja Ferdinanda I.

Naime, kralj je umro 1948. godine, a njegovi posmrtni ostaci prevezeni su vojnim zrakoplovom u Bugarsku te smješteni u palaču Vrana blizu glavnog grada Bugarske.

Tada su fotografi snimili i bugarsku princezu koja je šokirala svojim izgledom i mišićavim rukama o kojima neki frajeri samo mogu sanjati. 

FOTO: ONA JE BALKANSKA PRINCEZA Bugarska princeza ima biceps o kakvom sanjaju brojni frajeri: Zbog infekcije joj nastradao nos

Princeza Kalina rođena je i odrasla u Španjolskoj pa je tamošnje medije zaintrigirala transformacija neuobičajene princeze. Fotografija koja je nastala prije dvadesetak godina otkriva rezultate drastične transformacije.

- Posvećena sam treniranju s utezima i fizičkom zdravlju, ja sam sportašica - rekla je jednom prilikom Kalina.

Mnogi su joj prigovarali zbog nosa za kojeg su mnogi mislili da ga je estetski korigirala, ali zapravo riječ je o nečemu drugom.

VIDEO: SVJETSKI EKSKLUZIV Snimili smo Kate Middleton s djecom u Londonu: Tisuće ljudi joj oduševljeno maše i skandira

Princeza je zadobila naizgled lakšu ozljedu koja je rezultirala slomljenim zubima od pada. Tijekom sanacije ozljede zuba razvila se infekcija u njezinoj čeljusti.

Liječenje je uključivalo ozbiljnu operaciju kako bi se spriječilo širenje infekcije što je svakako imalo utjecaj na izgled njezina nosa.

Kalina je završila brojne škole i govori nekoliko stranih jezika te je vegetarijanka. U braku je od 2002 .godine, a njezin suprug Kitin Muñoz je poznati španjolski pomorski navigator i istraživač.

BILI SU U KOČIJI Čitačica s usana otkrila što je princ Louis rekao Kate u kočiji: Njegove riječi dirnule su mnoge

Suprug je stariji od nje 14 godina, a vjenčali su se u Rimokatoličkoj crkvi u Carskoj Bistrici te su oboje dobili blagoslov Pravoslavne crkve.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 18.06.2024.

    Shvaćam zašto je suprug moreplovac.

  • BabaYaga 18.06.2024.

    Bugarski princ 😬

  • KusNjega 18.06.2024.

    Titula ne donosi ljepotu, ali često donese puno bolje benefite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare