To je to što me zanima!

Pojačat će sigurnosne mjere na koncertima Coldplaya u Beču

Obožavatelji mogu očekivati detaljne preglede i duža čekanja, objavila je policija u utorak. Oko stadiona Ernst Happel, gdje je Swift trebala nastupati, bit će postavljene prepreke
Vidi originalni članak

Četiri koncerta britanskog sastava Coldplay, s početkom u srijedu, održat će se u Beču uz pojačane mjere sigurnosti s obzirom na nedavne terorističke prijetnje koje su dovele do otkazivanja nastupa američke superzvijezde Taylor Swift u austrijskom glavnom gradu.

PLANIRA IZNENAĐENJE? Austrijski mediji: Taylor Swift bi mogla ipak nastupati u Beču!

Obožavatelji mogu očekivati detaljne preglede i duža čekanja, objavila je policija u utorak. Oko stadiona Ernst Happel, gdje je Swift trebala nastupati, bit će postavljene prepreke, a promet za vozila će biti ograničen.

Dužnosnici austrijske obavještajne službe također provjeravaju osobe koje rade na stadionu i oko njega. Jedan od dvojice mladića osumnjičenih za planiranje terorističkog napada na koncertu Taylor Swift radio je kao postavljač pozornice.

IZAZVALA LAVINU KOMENTARA 'Ova snimka pokazuje kakva je Blake Lively': Glumica je zbog jednog poteza na meti kritika

Tri zakazana koncerta Swift otkazana su početkom kolovoza zbog sigurnosnih razloga. Coldplay bi u Beču trebao nastupati u srijedu, četvrtak, subotu i nedjelju pred otprilike 60.000 obožavatelja svake večeri.

Policija je rekla da ne postoji određena opasnost za sastav, no pripadnici policije u uniformama i civilnoj odjeći će svejedno biti raspoređeni radi zaštite članova benda.

- Tako sam sretan što sam u Beču - napisao je pjevač sastava Chris Martin na društvenoj platformi X uz svoju fotografiju u utorak.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare