To je to što me zanima!

Pogledajte konačan poredak u finalu Eurosonga: Miji za prolaz dalje nedostajalo jedno mjesto

Mia je osvojila 75 bodova i završila na 11. mjestu, a u subotnje finale ušlo je po deset natjecatelja iz prve i druge polufinalne večeri
Vidi originalni članak

Kladionice rijetko pogriješe, pišu na društvenim mrežama vezano uz pobjednika Eurosonga. Ukrajinska grupa Kalush Orchestra osvojila je najviše bodova publike i pobijedila na 66. Eurosongu. Srpskoj predstavnici Konstrakti kladionice su predviđale 6. mjesto, a kasnije je s pjesmom 'In Corpore Sano' zasjela na peto mjesto.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Objavljeni su i konačni rezultati obje polufinalne večeri. Hrvatska predstavnica Mia Dimšić (29) nastupala je u 1. polufinalnoj večeri, a finale joj je izmaklo za samo jedno mjesto.

Mia je osvojila 75 bodova i završila na 11. mjestu. Deset natjecatelja iz prve i druge polufinalne večeri prošlo je u finale koje je bilo u subotu. Hrvatskoj je nedostajalo samo 29 bodova da prestigne zemlju koja je bila deseta i tako prođe u finale.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte konačan poredak 66. Eurosonga: 

POSLUŠAJTE POBJEDNIČKU PJESMU: 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • Mauzer1943 16.05.2022.

    Idući pobjednici Eurosonga su Finska ili Švedska.

  • blago tebi jesi pametan 16.05.2022.

    Mia je jedna od rijetkih svijetlih točaka ovoga Eurosonga

  • Alkana 16.05.2022.

    Mia je predobra za ovako birtijsko natjecanje. Na Eurosongu prolaze samo klaunovi i bezveznjaci. Što gluplje, to bolje za Eurosong.

Komentiraj...
Vidi sve komentare