To je to što me zanima!

Pogledajte kako su u Imotskom dočekali olimpijku, a otkrila je i što joj je Thompson poručio

Barbara Matić se družila i s izvođačima, a otkrila je i što joj je poručio Marko Perković Thompson. Dvojac je taj trenutak zabilježio zajedničkom fotografijom
Vidi originalni članak

Na koncertu 'Imotski ne zaboravi' stigla je i zlatna olimpijka Barbara Matić, a oko struka zavezala je hrvatsku zastavu. Kada je stupila na pozornicu brojna publika ju je dočekala s velikim pljeskom i ovacijama. Pozdravilo ju je više od 25 tisuća ljudi, a onda su zapjevali i 'Zovi, samo zovi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobra večer Imotski, hvala na ovom veličanstvenom pozdravu. Ostvarila sam najveći san jednog sportaša, zlatna medalja s Olimpijskih igara, nastupati za Hrvatsku je poseban osjećaj. Pokazali smo da smo mala zemlja s velikim snovima. Hvala na podršci svih ovih dana. Voli vas Barbara - poručila je zlatna olimpijka s pozornice.

Družila se i s izvođačima, a otkrila je i što joj je poručio Marko Perković Thompson. Dvojac je taj trenutak zabilježio zajedničkom fotografijom. 

FANTASTIČNA AKCIJA Isprobaj Oranž, čitaj sve PLUS+ članke za samo 10 centi te uzmi 30 dana Pickbox NOW pretplate

- Čast mi je što su me tri velikana hrvatske glazbe pozvala na koncert, uvijek slušam njihove pjesme, pogotovo kada sam na turnirima u inozemstvu, kada je nostalgija za domom. Popeti se na pozornicu i da te pozdravi 20 tisuća ljudi je osjećaj koji se ne može opisati riječima - ispričala je Barbara, piše Dalmatinski portal. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Nekonormalan 07.08.2024.

    I kaj joj je na kraju thompson rekao? Dvaput ste napisali da je otkrila, a nijednom ne piše...

Komentiraj...
Vidi sve komentare