To je to što me zanima!

Pogledajte kako se zabavljala ekipa 'Naše male klinike', fotke iz 2005. bude stare uspomene

Serija se emitirala do kraja 2007. godine, a mnogima omiljeni lik bio je doktor Grgeč kojeg je utjelovio legendarni Navojec. Na arhivskim fotografijama sa snimanja u Ljubljani iz 2005., glumca je teško prepoznati
Vidi originalni članak

Prvi hrvatski sitcom 'Naša mala klinika' stigao je na televizijske ekrane krajem 2004. godine, a neki ga vole pogledati i danas. Mnogi su u to vrijeme nestrpljivo čekali nove epizode kako bi ih popularna glumačka postava nasmijala, a sada nakon 17 godina, možemo se prisjetiti dobrih starih vremena kada nas je ova humoristična serija zabavljala.

POGLEDAJTE VIDEO:

U prvom hrvatskom sitcomu koji se emitirao na programu Nove TV glumili su Goran Navojec (51), Rene Bitorajac (50), Ranko Zidarić (57), Bojana Gregorić Vejzović (50), Filip Šovagović (55), Jadranka Đokić (41), Ivica Vidović, Dubravka Ostojić (61), Enis Bešlagić (47), Igor Mešin (55) i Damir Lončar (61).

'Naša mala klinika' snimljena je nakon slovenske originalne serije u produkciji POP TV-a.

Serija se emitirala do kraja 2007. godine, a mnogima omiljeni lik bio je doktor Grgeč kojeg je utjelovio legendarni Navojec. Na arhivskim fotografijama sa snimanja u Ljubljani iz 2005., glumca nije lako prepoznati.

Navojec je u to vrijeme bio u svojim tridesetima i imao je dužu kosu, koju je često vezao u repić na vrhu glave. Osim toga, nije imao niti brkove niti bradu. 

Sudeći prema fotografijama, Goran je na setu bio glavni zabavljač, pa vjerujemo da ostatku ekipe s njim nije bilo dosadno.

POGLEDAJTE OSTALE FOTOGRAFIJE:

POGLEDAJTE VIDEO: ENIS BEŠLAGIĆ REAGIRAO NA SCENE NMK-a

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Goranović 06.09.2022.

    Bezveznije serije nisam gledao!

  • habanero 06.09.2022.

    Ne zanimljiva serija , kreveljenje.

  • 06.09.2022.

    Najgora serija ikad!!Mislim na našu "domacu" seriju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare