To je to što me zanima!

Pogledajte gužvu uoči koncerta Thompsona u Dugopolju, fanovi stigli čak tri sata prije početka...

Nakon dva nastupa u Imotskom na stadionu 'Gospin dolac', gdje se jednom pojavio kao gost Draženu Zečiću i Mati Buliću te samostalnog koncerta, Thompson je stigao u Dugopolje na samostalni koncert...
Vidi originalni članak

Glazbenik Marko Perković Thompson (57) večeras će održati novi samostalni koncert na stadionu 'Hrvatski vitezovi' u Dugopolju, a tom prilikom vjerni obožavatelji lika i djela ovog glazbenika stigli su čak tri sata prije početka samog koncerta pa se stvorila i gužva na ulazu, javlja Dalmatinski portal. Ovo je drugi samostalni koncert Marka Perkovića Thompsona nakon dvogodišnje glazbene pauze. 

PRIVREMENA PRAVILA Thompson večeras nastupa u Dugopolju: Policija objavila upozorenja, sve će i snimati

Nakon dva nastupa u Imotskom na stadionu 'Gospin dolac', gdje se jednom pojavio kao gost Draženu Zečiću i Mati Buliću te samostalnog koncerta, Thompson je stigao u Dugopolje gdje će izvesti brojne pjesme iz svoje dugogodišnje karijere.

Dalmatinski portal javlja kako se na binu vraća i prepoznatljiv predmet s njegovih koncerata, legendarni mač.

KRALJICA ESTRADE Jelena Rozga nešto novo 'kuha': Na svom Instagramu objavila je interesantan video: 'Radimo...'

Podsjetimo, glazbenik je nedavno objavio i pjesmu 'Ako ne znaš šta je bilo' s Hrvatskim ružama koja je u tri tjedna skupila 1,9 milijuna pregleda na YouTubeu, a čak je zasjela i na Billboardovu ljestvicu. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Anica Mimić Mimićka 16.08.2024.

    A i ovi kaj su dosli isto su licemjerni ,da dodje do rata pobjegli bi prvi vlakom ,a opet i da ostanu ,zas da ostaju ,bolje spasit život ,nego ratovati..ostaje samo pitanje zašto se tako jako voli domoljublje ?..Kako god ništa ne valja.. valja..kako se brišu komentari ?

  • pero trta. 16.08.2024.

    To Marko, razbudi malo Hrvate

  • zeljko299 16.08.2024.

    Poslije na Cecu itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare