To je to što me zanima!

Poduprimo Fani Stipković dok lovi Cristiana Ronalda

Najveću potporu publike na Facebooku ima Boris Novković. Njemu pomažu u potrazi za fatalnom Tamarom o kojoj je zapjevao prije 25 godina...
Vidi originalni članak

Preslikao sam prijateljevu ljubavnu situaciju. Gdje je Tamara, zaista ne znam, rekao je Boris Novković, koji se nasmijao čuvši za grupu na Facebooku “Pomozimo Borisu Novkoviću da sazna tko mu je uzeo Tamaru”.
- Imala je crvenu dužu kosu. Pjesmu sam napisao 1984., kad sam bio maturant. Bruno Kovačević dopisao mi je strofu koja mi je nedostajala. Ja sam napisao melodiju, a njegov je stih 'da me barem nešto pogodi’ - kazao nam je Novković. Grupu “Cristiano Ronaldo hrvatski zet” Fani Stipković smatra komplimentom.
- Ponosna sam jer sam ga uspjela nekoliko puta intervjuirati. Prašina koja se i dalje diže samo je pokazatelj kolika je bila gledanost - rekla je Fani Stipković. Čuvši za grupu “Nahranite Jasmina Stavrosa jednim klikom”, splitski se pjevač nije ni najmanje nasmijao ali, kako tvrdi, ni naljutio.
- Neka se šale, pogotovo danas. Već se govorilo da imam anoreksiju i tuberkulozu. Svima opraštam. Čitam Sveto pismo, idem u crkvu, molim se Bogu, bavim se sportom. Ne čitam novine i ne gledam televiziju, ne idem na internet. Samo gledam mailove - kaže Stavros. Smatra da nije premršav.
- Visok sam 187 cm i imam 75 kilograma. Zdravo se hranim, u teretani sam svaki drugi dan. Skijam 30 dana u godini - rekao je Stavros i obećao: -Skupi li se 10.000 članova, pojest ću sendvič.

UZ POTPORU 98 LJUDI FANI LOVI RONALDA
Grupa “Cristiano Ronaldo hrvatski zet” osnovana je kako bi “pružila potporu Fani Stipković u lovu na najpopularnijeg nogometaša”. Ima 98 članova. Grupi se pridružite OVDJE .




KUPITE GRDOVIĆU PIĆE JEDNIM KLIKOM
U grupi je 3009 članova. “Mladen je rekao: 'Umro bih da mi zabrane čašicu vina’. Ne dajmo mu da umre, platimo mu bevandu. Dvije, tri...”, opis je grupe. Grupi se pridružite OVDJE .

ANTE GOTOVAC - NAJGLUPLJA FRIZURA BALKANA
Moto je ove grupe na Facebooku “Dajmo mu da kupi Taft - Style gel za kosu”. U grupi “Ante Gotovac - najgluplja frizura na Balkanu” zasad je 5032 člana. Grupi se pridružite OVDJE .

POMOZITE BORISU DA SAZNA TKO MU JE UZEO TAMARU
Molimo ljude dobre volje da se uključe u potragu za Tamarom, opis je grupe “Pomozimo Borisu da sazna tko mu je uzeo Tamaru”. Ima 19.889 članova. Grupi se pridružite OVDJE .

NAHRANITE STAVROSA JEDNIM KLIKOM
Ako uspijemo skupiti 10.000 ljudi, Jasmin će pojesti sendvič, moto je grupe za zabavu “Nahranite Jasmina Stavrosa samo jednim klikom”. U grupi je zasad 3667 članova. Grupi se pridružite OVDJE .

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Malkavian 29.12.2009.

    Svakakve gluposti na fejsu...Dobro da nemam glupi fejs. To je sumnjivo mjesto. Od pedofila, do naivnih balavica.

  • đenka01 16.12.2009.

    ima on lipših oko sebe od plastik fani.....ali isto lakih poput ne. sve su te manekenke iste.....mene više zanima; a kad je to fani imala vremena postat novinarka?? nesjećam se da je diplomirala novinarstvo.

  • virusica 15.12.2009.

    Fani nije izvorni govornik engleskog jezika i nemoguće je da govori kao da je rođena tamo, za nekog tko ga je naknadno naučio govori odlično, normalno vodi razgovor, ima veliki fond rječi , što bi trebala više? Citirat Shakespearea? Pa mi u Splitu imamo gradonačelnika koji nezna složit ni prostu proširenju na materinjem, e da on može govorit hrvatski upola ko Fani engleski!

Komentiraj...
Vidi sve komentare