To je to što me zanima!

Početak kraja za Timberlakea? 'Na lošem je glasu, svi misle da je naporan kreten. Ego je velik!'

Novi album pao je s ljestvica nakon nekoliko tjedana, ulaznice za njegove koncerte sporo se prodaju, a nedavno je Justin Timberlake završio i u policijskoj postaji jer je vozio pijan...
Vidi originalni članak

Justin Timberlake (43) nedavno se našao u policijskoj postaji nakon što su ga uhitili zbog vožnje u pijanom stanju. On se tada, kako pišu strani mediji, branio da je popio samo jedan martini. No, policajci su odmah primijetili u kakvom je stanju, a popularni pjevač morat će i na sud krajem srpnja. Strani mediji navode kako je ovo još jedan udarac na ego Timberlakea, posebice jer ga mladi policajac koji ga je priveo - nije prepoznao. 

- Tiho je rekao: 'Ovo će mi uništiti turneju', a mladi policajac ga je pitao: 'Kakvu turneju?' - rekao je jedan izvor ranije. Drugi izvori sada tvrde kako je ovo još jedna od loših stvari u karijeri Justina Timberlakea. 

- Album mu nije tako dobro prošao - rekao je jedan izvor za Page Six. Nakon samo četiri tjedna, album 'Everything I Thought It Was' ispao je s ljestvice Billboard 200, a ni prodaja ulaznica za turneju ne ide baš dobro... 

ČEKAJU SUĐENJE Oglasio se odvjetnik Justina Timberlakea nakon uhićenja

- Nema ni nekih većih glumačkih uloga trenutno. Mislim da ima lošu reputaciju u Hollywoodu, gledaju ga kao napornog kretena - dodao je izvor i poručio kako Timberlake ima 'poveći ego'. 

Radi li se o krizi srednjih godina? Ni njegova supruga Jessica Biel nije bila pretjerano sretna nakon što su vijesti o uhićenju i vožnji u pijanom stanju, ali i fotografija iz policije, preplavile svjetske medije. Kako je naveo US Weekly, bila je vrlo uzrujana zbog toga. 

PJEVAČ U PROBLEMU Objavili fotke i detalje uhićenja Timberlakea: 'Policajac ga nije prepoznao, evo kako se branio'

- Imidž zlatnog dečka se definitivno potrošio - rekao je izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ilcommentatore 21.06.2024.

    Policajac je moj idol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare