To je to što me zanima!

Pobjednik današnjeg izazova osigurat će mjesto u polufinalu: 'Definitivno ću dati sve od sebe'

Današnji zadatak mi je prilično prirastao srcu jer sam ja autor jela. Jelo je staro, starije nego svi mi zajedno, arhaično, masno, prekrasno za jesti, najavit će chef Gretić
Vidi originalni članak

Nakon posljednjeg servisa u kojem se Viktor pokazao kao dobar vođa, a Anel kao najslabija karika zaslužio nominaciju i crnu pregaču, danas je pred kandidatima mali predah od servisa, no čeka ih novi izazov rekreiranja jela. Kandidati su motivirani dokazati se na izazovu što će primijetiti i sous chefovi koji će komentirati: 'Svi izgledaju kao da znaju šta rade i da imaju jasnu viziju.'

NOVA EPIZODA Poznato je svih top 5 kandidata 'Hell's Kitchena', a Domagoj je napustio show: 'Lijepo iskustvo'

- Današnji zadatak mi je prilično prirastao srcu jer sam ja autor jela. Jelo je staro, starije nego svi mi zajedno, arhaično, masno, prekrasno za jesti - najavit će chef Gretić.

Naime, kandidati trebaju pripremiti pithivier, jelo klasične francuske kuhinje, ali pripremljeno na autorski način chefa Gretića. Okusi, teksture, tehnike, tajming pečenja, iznimna preciznost – sve što su dosad naučili morat će ukomponirati u ovaj tanjur. 

- Definitivno ću dati sve od sebe jer stvarno bih jako volio imunitet. To bi značilo da odmah ulazim u polufinale i ako danas ne dam sve od sebe, stvarno ne znam kad ću - reći će Vehid, spreman za izazov.

Kandidati će ovo jelo morati peći zajedno u pećnici, a jedan od njih svoje će jelo staviti naknadno i dodatno otvarati pećnicu pa tako potencijalno ugroziti tuđa jela, što će izazvati nervozu ostalih četvero natjecatelja. Velika završnica se bliži, a ulozi su sve veći pa mjesta za pogreške nema jer kandidat koji u današnjem izazovu odnese pobjedu dobit će imunitet koji znači i osigurano polufinale! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare