To je to što me zanima!

Pobjednica Plesa sa zvijezdama je trudna! 'Presretni smo...'

Paula Jeričević Tonković sa suprugom Filipom čeka prvo dijete. Paula je trenutačno u četvrtom mjesecu trudnoće pa bi prinova na svijet trebala stići na proljeće, točnije u ožujku
Vidi originalni članak

Mentorica i prošlogodišnja pobjednica showa 'Ples sa zvijezdama', Paula Jeričević Tonković, postat će majka. Sa suprugom Filipom dobit će prvo dijete! Sretne vijesti podijelila je u četvrtak uz video na Instagramu.

POZNAJU SE CIJELI ŽIVOT Pobjednicu Paulu iz 'Plesa sa zvijezdama' iz publike je bodrio zgodni muž: 'Uvijek je uz mene'

A post shared by Paula Tonkovic (@paula_jericevic)

Paula i Filip vjenčali su se prije dvije godine u Zagrebu. Paula je trenutačno u četvrtom mjesecu trudnoće pa bi prinova na svijet trebala stići na proljeće, točnije u ožujku, prenosi Gloria.

ODUŠEVILI U FINALU Tko su pobjednici 'Plesa'? Paula se odrekla mnogih stvari, dok su Marca ljudi teško prihvaćali

- Presretni smo jer smo željeli dijete, a nakon što smo ugledali pozitivan tekst osjetili smo veliko olakšanje s obzirom na to da sam svjesna koliko žena ima problema sa začećem. Obožavam djecu i jedva čekam postati mama -  rekla je plesačica koja već sada zna kako će nazvati bebu.

- U mojoj obitelji tradicija je da su dječaci Jakovi ili Jadrani i oduvijek sam htjela malog Jakova jer mi se i otac tako zove. U međuvremenu sam ostala bez dide Jadrana, koji je imao jako velik utjecaj na moje odrastanje pa čak i na Filipovo s obzirom na to da smo bili klinci kada smo prohodali. Tako da je odluka na kraju pala na Jadrana, a ako bude djevojčica, zvat će se Nora - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • IvanM86 13.09.2024.

    Sretno od ❤️..Čestitke od ❤️..

  • eka mala 12.09.2024.

    Mi koji to pratimo znamo tko je ona,a kladim se da drugi nemaju pojma!A i nije nešto popularna da bi znali tko je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare