To je to što me zanima!

Pljušte nove optužbe protiv oca zadnjeg partnera Lady Diane: Žrtve tvrde da ih je silovao...

Silne optužbe protiv Al-Fayeda stižu nakon što je BBC objavio dokumentarac s ispovijestima bivših zaposlenica Harrodsa koje su tvrdile kako ih je milijarder seksualno napao i silovao
Vidi originalni članak

Još 40 ljudi optužilo je Mohameda Al-Fayeda za seksualne napade i silovanje, javlja BBC. Ranije ga je za iste zločine optužilo još 60-ak žena. Ranije su odvjetnici rekli kako bi žrtava moglo biti još. Al-Fayed bio je vlasnik londonske robne kuće Harrods, a odvjetnici navode kako imaju 'vjerodostojne dokaze o spolnom uznemiravanju u drugim Al-Fayedovim posjedima i poduzećima, uključujući engleski klub Fulham Football Club', koji je kupio 1997. godine. 

- Očekivali smo da će se zlostavljanja otkrivati kamo god je Mohamed Al-Fayed otišao. To je nažalost istina - poručili su ranije. 

BIVŠI VLASNIK HARRODSA Mohameda Al Fayeda čak je 60 žena optužilo za silovanje

Silne optužbe protiv Al-Fayeda stižu nakon što je BBC objavio dokumentarac s ispovijestima bivših zaposlenica Harrodsa koje su tvrdile kako ih je milijarder seksualno napao i silovao. 

Neke žrtve navode da su u vrijeme kada ih je napao bile maloljetne, a neki su prijavili i napad još iz 1977. godine. 

OTAC LJUBAVNIKA LADY DI Pokojnog Al Fayeda pet je žena optužilo za silovanje: 'On je bio čudovište bez etičkog kompasa'

Mohamed Al-Fayed je preminuo u kolovozu 2023. godine i bio je otac posljednjeg partnera princeze Diane, Dodija, koji je s njom poginuo u prometnoj nesreći u Parizu 31. kolovoza 1997. godine. 

Londonska policija još je jednom pozvala sve žrtve da se jave. Ranije su već istaknuli kako istražuju ima li i drugih inkriminiranih u ovom slučaju, podsjetivši da protiv preminulog čovjeka nije moguć kazneni progon. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nefra94 11.10.2024.

    Cudno kako se jave sve te zlosretnice sad kad se preselio na Ahiret. Vjerojatno im je mozda tad i platio a one bi sad htjele duplu kintu i jos malo vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare