To je to što me zanima!

Plavi orkestar oduševio Sl. Brod koncertom nakon duge stanke: Užitak je praviti buku s bendom

Nakon više od dva sata svirke, koncert je završio uz ovacije i dugotrajan aplauz, dok su članovi benda zahvaljivali publici na podršci i ljubavi
Vidi originalni članak

Nakon petogodišnje stanke Plavi orkestar sinoć je oduševio publiku u Slavonskom Brodu, a koncert je bio tek početak njihove ljetne turneje koja uključuje nastupe 3. kolovoza na Ljetnoj pozornici u Opatiji, 24. kolovoza na Sustipanu u Splitu, te 1. rujna u kamenolomu Montraker u Vrsaru.

Plavi orkestar, predvođen karizmatičnim Sašom Lošićem Lošom, započeo je koncert hitom 'Revolucija' s posljednjeg albuma koju su snimili i sa popularnim bendom Dubioza Kolektiv

OBARA REKORDE FOTO Jelena Rozga 'zapalila' je rasprodani stadion u Mostaru: Oduševila izgledom i hitovima!

Repertoar je bio bogat hitovima kao što su 'Pijem da je zaboravim', 'Nisam je probudio', 'Bolje biti pijan nego star', a pred kraj su raspametili publiku hitovima 'Ako su to samo bile laži', 'Zelene su bile oči te' i 'Suada'. 

       Posebno emotivan trenutak nastupio je kada je bend izveo baladu 'Sava tiho teče' posvećenu svim generacijama koje su odrasle uz njihovu glazbu.

EMOTIVNA VEČER Zbog Severine su u Crnoj Gori 'padale' suze radosnice: 'Bilo je prelijepo, dođi nam ponovno!'

Publika je zajedno s bendom pjevala svaku riječ, stvarajući dirljiv trenutak zajedništva.

Nakon više od dva sata svirke, koncert je završio uz ovacije i dugotrajan aplauz, dok su članovi benda zahvaljivali publici na podršci i ljubavi.

- Radujemo se povratku na pozornicu. Veliki je užitak praviti buku s ovim bendom. Spremamo i nove pjesme koje nose isključivo dobru energiju i pozitivnu atmosferu. Kod nas nema zaustavljanja, tek smo zapravo na početku - rekao je Saša Lošić Loša uoči koncerta. 

VIDEO: NA FESTIVALU 'ŠUBIĆEVAC LIVE' Red pjesme, red šale i gomila emocija: Nina Badrić priuštila Šibenčanima noć za pamćenje

Plavi orkestar je još jednom dokazao zašto su jedno od najomiljenijih imena regionalne glazbene scene, ali i da njihova glazba i dalje snažno rezonira s publikom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare