To je to što me zanima!

Pjevač se uključio raspravu o Saneli iz 'Braka na prvu': 'Opet ću pjevati, nemojte se svađati!'

Nakon što je show došao do završnice u kojoj je Sanela prekinula s Jasminom, a vezu započela s Edinom, započele su brojne svađe s ostalim kandidatima.
Vidi originalni članak

Pjevač Amel Ćurić (41), pobjednik showa 'X Factor Adria' koji se 2015. godine prikazivao na RTL-u, pojavio se u showu 'Brak na prvu' kada ga je Jasmin zamolio da otpjeva pjesmu za Sanelu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tada je poručio da vjeruje Jasminu i njegovoj iskrenosti, međutim nije previše dirnuo Sanelu. Ona je znala da Jasmin ne gaji duboke osjećaje prema njoj.

Nakon što je show došao do završnice u kojoj je Sanela prekinula s Jasminom, a vezu započela s Edinom, započele su brojne svađe s ostalim kandidatima. Amel se nedavno javio u komentarima i ostavio svoju poruku za zaljubljenu Sanelu, piše RTL.hr.

- Ma opušteno ljudi. Evo ako treba opet ću pjevati, samo da prestane svađa! - napisao je Amel na društvenoj mreži i time oduševio gledatelje 'Braka na prvu.

ŠTO ĆE BITI S IVONOM? Kiki iz 'Braka na prvu': 'Lakše razgovaram sa starijim curama, ali Andrea je samo prijateljica'

Podsjetimo, Sanela se u zadnjoj epizodi showa suočila sa svim kandidatima, ali i ekspertima te pred kamerama progovorila što je sve proživjela zadnjih dana showa. Eksperti, ali i kandidati, sumnjali su u njenu ljubav i iskrenost prema Edinu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Lidoonly1 27.11.2021.

    Transvestit 😄😄

  • post it 26.11.2021.

    Prestat ćemo se svađat, samo nemoj pjevat! 🙉

  • ibezan 26.11.2021.

    Sta to nije prestalo sa snimanjem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare