To je to što me zanima!

'Pjesma Zorice Kondže donijela mi je pobjedu. Popularnost me nije promijenila i to ljudi cijene'

Sve popularnija bosanskohercegovačka zvijezda Džejla Ramović zrači elegancijom, a mnogi je smatraju jednim od najljepših vokala mlađe generacije. 'S obje noge sam čvrsto na zemlji', priznala nam je
Vidi originalni članak

Uvijek možeš me potražiti negdje ispod ovih ruina, tu se duša ne da daviti i bez zraka bit će živa, stihovi su koje je proteklog vikenda prepuni zagrebački Peron 16 pjevao uglas sa sve popularnijom bosanskohercegovačkom zvijezdom Džejlom Ramović (22). Pobjednica showa "Zvezde Granda", studentica i, kako kažu, jedan od najljepših vokala mlađe generacije, u Zagrebu je dočekana s oduševljenjem i velikim aplauzom svoje publike, a za 24sata pričala je o karijeri koju vodi korak po korak, kako je slušatelji doživljavaju i obitelji koja je uz nju u svakom trenutku.

- Jako sam sretna što je zagrebačka publika ovaj put došla u najvećem broju do sada. Prethodna dva koncerta su bila predivna, ali izgleda da su se naša ljubav i konekcija postepeno lijepo spojile - kaže nam Džejla. 

U salu je ušetala ponizno i skromno, ali zračila elegancijom i damskim izgledom u bijeloj haljini, dok je publika izvadila svoje mobitele kako bi zabilježili trenutak.

- Mislim da publika kod mene najviše cijeni taj nekakav prirodni rast kojeg sam imala. Mnogi kod mene cijene to što se, kako kažu, nisam ni malo promijenila. Naravno, sazrijevam i mijenjam se u karijernom smislu, ali svi gledaju na to da se nisam uzdigla i počela ponašati drugačije. Imam svoja načela i pravila koja pratim i s obje noge sam na zemlji - iskreno će mlada pjevačica. 

U proteklih nekoliko godina snimila je pjesme koje su za kratko vrijeme postale hit, posebice njezina prva solo pjesma "Ruine", koju je izbacila nakon pobjede u "Zvezdama Granda". Te 2019. godine u velikom finalu publiku i žiri osvojila je interpretacijom pjesme "Ima jedan svijet", grupe Stijene koju izvodi jedan od najboljih vokala svih vremena - Zorica Kondža.

- Osjećaj kada pjevam pjesmu Zorice Kondže, koja je jedna od najboljih... Evo već sada se ježim na to pitanje. Bilo je zahtjevno i rizično uzeti tu pjesmu i predstaviti se u finalu s njom jer je jako teška za izvođenje. Ali, od djetinjstva sam imala želju otpjevati je, uz dobru pripremu, a nju sam uzela i za svoju prvu audiciju za show, tako da sam željela zaokružiti to iskustvo - kazala nam je.

STIŽE U GRADSKI VRT Za žene je 'otrov', pjesme su mu hitovi, a pjeva i Stinga: 'Odmah sam prihvatio poziv iz Osijeka!'

Želja joj je da poput svojih iskusnijih kolega radi velike koncerte i stvara hitove, ali za to, kaže nam, treba vrijeme i dobar glazbeni opus na kojem radi.

- Vrlo sam zadovoljna kako teče moja karijera trenutno i ništa ne bih mijenjala. Sve je onako kako treba biti i mislim da mi sve dolazi lijepo na vrijeme, ništa nije pretjerano brzo, ništa nije ni presporo - priznaje Džejla, koja dobro 'pliva' u raznim glazbenim žanrovima.

- Ja jesam pop izvođač, ali pop trenutačno ima širok opseg. Pjesme koje sam snimila to jesu, ali ima tu i trilera pa samim time nije čisti pop. Voljela bih u budućnosti eksperimentirati, ali da zadržim sebe i svoje pjevanje - kaže.

NEDA UKRADEN ZA 24SATA Od srednje škole nizala je hit za hitom i završila dva fakulteta, a njena 'Zora' svira već 40 godina

Uživa veliku podršku svoje obitelji, majke, oca, dviju sestara, a prije nekoliko dana postala je i teta. S njima se iz dana u dan uči sve većoj popularnosti i prilagođavanju takvom načinu života.

- Jedna smo obitelj koja inače nije sklona ovako burnim životom, kao što meni donosi glazbena scena. Trebalo nam je vremena da se naviknemo na to. Sve je ubrzano, sve je vrlo javno, ali shvatili smo da je to sada naš život. Nekad zna biti vrlo teško, ali trudimo se iz svega izvući ono najbolje - iskreno će Džejla koju čeka pisanje diplomskog rada, ali i ponovni koncert u Peronu 16 na Valentinovo sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Linz 01.10.2024.

    Je l' to ona što joj je 'Mario' Šerifović bio dečko ???

  • dravasab 01.10.2024.

    Predivan glas...Skeptici, potražite je na yt...

Komentiraj...
Vidi sve komentare