Pjevačica Jelena Rozga, glumci Janko Popović Volarić, Miran Kurspahić, Marijana Mikulić, Mislav Čagalj te voditeljica Tončica Čeljuska nisu htjeli propusti dozu bosanskog humora u Zagrebu
Dugotrajnim pljeskom, ovacijama publike i u fantastičnoj atmosferi punog Kina SC, komedija Danisa Tanovića (52) “Deset u pola” zabilježila je premijeru u Hrvatskoj i time zatvorila ovogodišnji Zagreb Film Festival.
- Ovo je najljepši prizor koji redatelj može vidjeti – puno kino. Sretan sam večeras - rekao je Tanović na projekciji.
POGLEDAJTE VIDEO:
Komedija oskarovca Danisa Tanovića inspirirana je jednim od najkontroverznijih gastronomskih pitanja: gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u gradu? Evo, što kažu poznati Hrvati, koji nisu htjeli propustiti dozu bosanskog humora.
HRVATSKA PREMIJERA
Zagreb Film Festival proglašava pobjednike uz film o ćevapima i oskarovca Danisa Tanovića
- Moj suprug je Sarajlija, najbolji ćevapi su u Želji, a ako ih kupujete za doma onda u mesnici Mujanić - otkrila nam je bivša manekenka Suzy Josipović.
Foto: Pixsell/Neva Žganec
- Ćevape nisam jeo od 2015. godine, a tada su mi najbolji bili kod Želje - rekao nam je Miran Kurspahić.
Foto: Pixsell/Neva Žganec
- Joooj... Kod Trovača. Volim ih s kajmakom i lukom - otkrio nam je Janko Popović Volarić.
Foto: Pixsell/Neva Žganec
- Nisam bila u puno ćevabdžinica, ali definitivno kod Želje - priznaje glumica Marijana Mikulić.
Foto: Pixsell/Neva Žganec
- U Sarajevu. Koju ono volim? Kod Želje - otkrila je pjevačica Jelena Rozga.
Foto: Pixsell/Neva Žganec
- Definitivno u Sarajevu, kod Želje - rekla nam je voditeljica Tončica Čeljuska.
Foto: Pixsell/Neva Žganec
- U Sarajevo. Na Baščaršiji kod Želje - rekao je Mislav Čagalj.
Foto: Pixsell/Neva Žganec
- Meni je najbolja ćevabdžinica Ilidžanka - otkrio nam je glumac Izudin Bajrović, koji ih voli s lukom, bez kajmaka.
Foto: Pixsell/Neva Žganec
- Najbolji ćevapi? Morat ćete pogledati film - zaključio je redatelj Tanović. Film u hrvatska kina dolazi 2. prosinca 2021.
POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU SA ZLATANOM STIPIŠIĆEM 'GIBONNIJEM':