Ivan Pažanin (35) svakodnevno novim jelima uveseljava svoje pratitelje na društvenim mrežama. Obožava se šaliti pa je tako nedavno objasnio da su najbolje punjene paprike one koje ti netko drugi pripremi.
Zato treba imati dobre prijatelje koji su znalci u kuhinji pa se ne treba raditi ništa pretjerano zahtjevno već samo napraviti pire krumpir. A kad se čovjek dobro najede, važno je napraviti i trening. Tog se 'pravila' se pridržava i Pažanin.
- Pamtim, pratim, trudim se... Ali koliko jedem, triba bi dvadeset sati dnevno trenirati. Sve mi se prima - našalio se poznati kuhar. I dok se on zafrkava, njegovim vjernim pratiteljima nije promaklo da je Ivan dobio nekoliko kilograma otkako je u izolaciji.
- Ajoj, kako si se udebljao - pisali su mu. Pažanin je u mladosti imao problema s kilažom. Prije nekoliko godina je izjavio kako sumnja da je u pitanju - genetika. Imao je 120 kila.
- Možda je to genetski u mojoj obitelji. Znate kako je to u Dalmaciji, baba bi uvijek govorila: ‘Mali je gladan’, čak i kada mali nije bio gladan - pojasnio je. Višak kilograma pobijedio je zahvaljujući odlasku na brod, pravilnom prehranom i, dakako, vježbanjem, ali sada su ga malo 'prevarili' slasni recepti i spiza koju voli podijeliti s onima koji ga prate.
Već je naveliko poznato da član žirija u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj' obožava ribu i sve što ima veze s morem pa iz sezone u sezonu gledatelje nasmijavaju tenzije između njega i Tomislava Špičeka (44), koji više zagovara tradicionalnu zagorsku kuhinju.
POGLEDAJTE VIDEO: