To je to što me zanima!

Pažanin: 'Očekujemo ozbiljniju hranu i kulinarski napredak...'

Od ponedjeljka do četvrtka u 20:45 RTL prikazuje blagdansko izdanje emisije 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' u kojem su članovi žirija Željka Klemenčić, Tomislav Špiček i Ivan Pažanin
Vidi originalni članak

Popularni splitski chef Ivan Pažanin (36) otkrio je za RTL.hr što gledatelji mogu očekivati u showu 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!', kakvi su kandidati, ali i bez čega nema Božića u njegovu domu.

Kuhaj se vraća, no ovaj put u nešto kraćem i ponešto slasnijem izdanju. Što možemo očekivati od ovog božićnog izdanja showa?

Kuhanje se vraća, ali u posebnoj božićnoj izvedbi. Bit će puno ljepote, izvrsnih ljudi, izvrsne hrane, baš će biti posebno, pogotovo za ovo vrijeme kada nam svima treba topline.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Pažanin objasnio kako se pravi kruh bez kvasca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom da je riječ o kandidatima koji su već bili dio showa u ranijim sezonama, hoće li se vidjeti kulinarski napredak kod njih?

Sigurno je da očekujemo neku ozbiljniju hranu jer znamo što kandidati mogu, znamo koliko vrijede i koliko su naučili. Ne samo da očekujemo kulinarski napredak, nego i ugodna iznenađenja.

Vjerujem da svi kandidati imaju ono nešto, no sigurno ti je nekoga bilo mrvicu draže vidjeti. Ili?

Naravno da su svi kandidati dragi na neki svoj način, da se sprijateljiš s njima, ali i sigurno je da ima nekih malo dražih, što bih ja rekao da je i normalno i što se vidjelo u prijašnjim sezonama. Imam među njima i neke prijatelje, neke starije ljude koje je uvijek lijepo vidjeti.

Kako su kandidati stari poznanici žirija, hoćete li biti nešto stroži u ocjenjivanju ili ćete ipak davati ocjene u blagdanskom duhu?

Naravno da će na ocjenjivanje utjecati hrana i ambijent, ali kako ih već znamo, imamo i neka očekivanja. Mislim da će atmosfera biti blagdanska, ugodna, pa će tako biti i s ocjenjivanjem, ali to ne znači da će se te ocjene forsirati nego jednostavno znamo da ćemo od kandidata koje imamo dobiti dobru hranu.

U emisiji ćemo vidjeti i najmlađe kandidate, klince Nereda i Rena. Što ti misliš – je li ikad prerano ili, pak, prekasno početi kuhati?

Nikad nije rano početi kuhati, naravno, uvijek u pratnji roditelja, ali najvažnije je da ta djeca to vole i da uživaju u kuhinji. A mi smo vidjeli djecu od Nerada i Renmana i vidi se da su zaista i više nego zainteresirani i zaista su bili pravo iznenađenje.

TRI, DVA, JEDAN - HO, HO, HO! Željka Klemenčić: 'Ja sam, kao, ozbiljna, a još traje podbadanje na relaciji Pažanin - Špiček...'

Bez čega nema Božića u tvom domu? A Badnjaka?

U mom domu Božić je u intimnoj, obiteljskoj atmosferi i mislim da jednostavno mora biti takav. Kod nas je tako godinama. Na Badnjak se uvijek jede bakalar, juha od bakalara, bakalar na crveno, a tko ne voli bakalar, može se napraviti hobotnica. Navečer se rade fritule i kroštule.

Postoji li neko tradicionalno jelo koje se od tvog djetinjstva kuha za blagdane?

Tradicionalno jelo je definitivno bakalar i neka možda malo jača jela, nekakva pečenja.

Što bi poželio sebi i drugima ovog Božića?

Ovog Božića bih poželio samo zdravlja i sreće i da se sve ovo u čemu smo zapeli nekako riješi. I zato svima sretan Božić i sretna nova godina!

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘FIRMA’:

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mala vatra 16.12.2020.

    Gledam danas i ne mogu vjerovati da Prigorci ne znaju skuhati Ajngemahtec..

  • BMW f 30🇭🇷 05.12.2020.

    To je onaj kaj ima kiselu facu ko da ima stalno u ustima akumulatorske čelije.

  • BabaYaga 05.12.2020.

    I ja očekujem malo ozbiljnosti od Pažanina, da ne bi opet štrukle i mlince zalijevao maslinovim uljem 🥴

Komentiraj...
Vidi sve komentare