To je to što me zanima!

Parni valjak priredio spektakl: Križanke su bile rasprodane dva tjedna uoči samog koncerta...

Legendarna rock grupa, Parni valjak, održao je veliki koncert u Ljubljani, a time je počeo jesenski dio njihove koncertne turneje
Vidi originalni članak

Do posljednjeg mjesta prepune Križanke dočekale su sinoć Parni valjak u Ljubljani. Jedan od najdugovječnijih bendova ovih prostora ovog je petka, 27. rujna započeo jesenski dio ovogodišnje turneje i to upravo u čarobnom okruženju ovog čuvenog ljubljanskog open-air prostora, koji je bio potpuno rasprodan dva tjedna uoči koncerta. 

- Križanke! Hvala vam od srca! Riječi teško mogu opisati sinoćnji koncert, stvorili smo zajedno energiju koju ćemo dugo pamtiti. Bilo je sjajno vidjeti vas u tolikom broju! - podijelio je bend svoje dojmove odmah nakon koncerta na društvenim mrežama. 

NAJAVILI I KONCERT 'I sad mislim kao da mi je 17 godina tek': Prljavci i Bogović napravili remake čuvenog hita

Parni Valjak je ljubljanskoj publici sinoć priuštio gotovo dva i pol sata čistog rock užitka, prožetog njihovim najvećim hitovima, koji su neurmonu publiku držali na nogama od prvog do posljednjeg trenutka.

Pjesme poput 'Ljubavna', 'Vrijeme ljubavi', 'Zastave' i 'Jesen u meni' izazvale su valove emocija među obožavateljima, dok su noviji singlovi 'Moja glava, moja pravila' i 'Bogati će pobjeći na Mars' podsjetili na kontinuiranu relevantnost benda i nepresušnu kreativnost.

STIŽE U GRADSKI VRT Za žene je 'otrov', pjesme su mu hitovi, a pjeva i Stinga: 'Odmah sam prihvatio poziv iz Osijeka!'

Posebno su se izdvojili trenuci tijekom izvedbi dueta 'Lutka za bal' i 'Ugasi me', dok je neizostavna 'Prokleta nedjelja' podigla atmosferu do vrhunca. 

Za Parni Valjak ovo je bio drugi koncert pred publikom u Ljubljani u posljednjih godinu dana, u novom poglavlju koje su predstavili prošle godine.

Upravo je Ljubljana odabrana kao jedna od prvih koncertnih destinacija na kojima su u svibnju 2023. godine nastupili u sklopu proljetne klupske turneje te se uživo predstavili s Igorom Drvenkarom u ulozi pjevača. 

U proljeće ove godine Parni Valjak je započeo ovogodišnju turneju nazvanu 'Parni Valjak 2024 Tour', u sklopu koje su do sada održali više od 30 koncerata i nastupili pred publikom u Labinu, Bjelovaru, Zagrebu, Vinkuranu, Zadru, Nišu, Prijedoru, Slavonskom Brodu…

DVA DANA ZAREDOM Cetinski rasprodao prvi koncert u beogradskom Sava Centru, najavio i drugi: 'Slavimo ljubav'

Osim rasprodanog koncerta u Ljubljani, pred bendom su do kraja godine i nastupi u Mariboru, Novom Sadu, Beogradu, Frankfurtu, Varaždinu… 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Aglaonema 28.09.2024.

    Slušala ih u Istri,samo je jedan Aki,ali Igor mu je dostojna zamjena.Lijep glas i zgodan dečko.😉

  • vajced52 28.09.2024.

    Nisam bio ali znam da Parni Valjak bez Akija je isto kao i Queen bez Eddija.Ni parni ni valjak

Komentiraj...
Vidi sve komentare