To je to što me zanima!

Panika u showu: Natjecatelji nemaju pojma što pripremaju

Srijedom uvijek zavlada panika na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' jer natjecatelji sami biraju namirnice iz dućana. Večeras neće biti iznimke
Vidi originalni članak

Kandidati zapravo ne znaju koju namirnicu kuhaju – Ina i Dina bit će uvjerene da su iz dućana uzele vepra, a Željko i Snježana su umjesto zeca dobili kunića!
 
Srijedom natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' biraju namirnice iz dućana te kuhaju prema svojim zamislima, bez određenog recepta. Neke je natjecatelje zbunilo guranje, laktarenje i krađa namirnica iz tuđih košarica tijekom 'kupnje' u dućanu, i to toliko da ne znaju koju su namirnicu uzeli. Zbog toga Ina i Dina misle da pripremaju vepra, a ustvari imaju jelena, dok Željko i Snježana su uvjereni da kuhaju zeca, a ne kunića iz uzgoja koji je bio trik namirnica u dućanu. Čak ni Filipa i Petra te Boris i Mario nisu sigurni imaju li na stolu srnetinu ili neku drugu divljač.

Natjecatelji trebaju pripremiti toplo predjelo i glavno jelo vezano na šumu kao temu tjedna. Ina i Dina mijenjale su ideju o današnjim jelima nekoliko puta tijekom procesa kuhanja, a zbog manjka namirnica Ina je obilazila ostale stolove u nadi da će pronaći nešto što će poslužiti kao prilog. Petra i Filipa u hodu su odlučile što će kuhati jer još u obilasku dućana nisu imale ideju što pripremiti, dok Željko nije imao što priložiti uz svog 'zeca' unatoč tome što je iz dućana donio punu košaru namirnica.

Zbunjenost i panika mogli bi uzrokovati promjeni na tablici ukupnih ocjena. Tko će slaviti, a tko biti nesretan, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:05 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • slovenac00 09.03.2016.

    pazanin vise ne trčkara oko ine možda je dobio po repu ili ona dobila po ......

  • SickFluf 09.03.2016.

    Pola njih nezna ocistit ribu, druga polovica nije nikad cula za cvarke. Stvarno veliki kuhari u mp3!

  • 33beg33 09.03.2016.

    žali bože namirnica,oni nebi mogli raditi ni u najslabijem restoranu

Komentiraj...
Vidi sve komentare