To je to što me zanima!

Pamela Ramljak kupila stan u centru Zagreba pa pokazala u kakvom je stanju: Kreću radovi!

Pamela je prošli mjesec na Instagramu objavila da je u potrazi za stanom kojeg bi htjela kupiti, a sada se pohvalila da ga je i kupila. Najviše ju je oduševio zbog visokih stropova i velikih prostorija
Vidi originalni članak

Pjevačica Pamela Ramljak (42) kupila je stan u strogom centru Zagreba, a u videu na Instagramu je pokazala u kakvom se stanju nalazi i najavila radove za idući tjedan. Stan se nalazi na Zrinjevcu i, kako kaže, potrebna je potpuna renovacija od podova do stropa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kreće avantura. Od sljedećeg tjedna radovi, pokazat ću vam svaku fazu. Slobodno ukradite koju ideju o uređenju i pratite postove. Jedva čekam - napisala je Pamela uz video i najavila svoj novi projekt.

Stan ima mali balkon, te manju kuhinju i kupaonicu, ali zato ima visoke stropove koji su Pamelu oduševili te tri velike prostrane prostorije koje imaju pogled na ulicu.

- Već mi radi mašta, vjerujte mi, 300 na sat - uzbuđeno je rekla pjevačica koja jedva čeka da krene s renoviranjem.

NERVIRAJU JE STEREOTIPI Ella Dvornik o majčinstvu, poslu i braku s Charlesom: 'Ljudi kod nas to još ne mogu probaviti'

Prisjetimo se, Pamela je prošli mjesec na Instagramu objavila da je u potrazi za stanom kojeg bi htjela kupiti. Upitala je tako pratitelje koji im je najdraži dio Zagreba kako bi joj pomogli u pronalasku.

Mnogi su pomislili da se seli iz kuće koju je nedavno sagradila pa su ju u komentarima savjetovali o kupnji, a druge je zbunila, ali je brzo razjasnila situaciju i rekla da traži stan koji bi joj služio kao investicija.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • valjamte popesku 23.02.2022.

    ona je kupila?a prosim vas lepo s čim,pa ta nema ni za papar.mužjak je kupil,ćaća ili slično

  • danho 23.02.2022.

    ja sam u sesvetama pored šume. popišan, zmazan, razrušen centar. kupis stan, pol stanara dobilo stanove , zarulja ti puce nitko nece zvat da se zamijeni, kreceno nije od stoljeca sedmog nedo bog da treba nesto ozbiljnije....ma strahota ajd bok. da novogradnja ali ona ne da je precijenjena nego je precijenjena

  • 22.02.2022.

    Je, kupila stan od frkanja sarmi i ispijanja kavica doma...

Komentiraj...
Vidi sve komentare